Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Як купувати житло, а не проблеми

kupit-kvartiru2 У липні стартував Інформаційний проект «Як купувати житло, а не проблеми» розрахований на підвищення рівня інформованості людей, зацікавлених у придбанні квартири в новобудові. Проект ініційований будівельною корпорацією «Ріел» і створений за допомогою незалежних експертів, а також Союзу споживачів України.

«Для нас цей проект не є прибутковим, ми, як соціально відповідальна компанія, розуміємо, що не тільки будівельний ринок, а й інші галузі України потребують більшої довірі, а люди потребують тих, кому можуть довіряти. Ми допомагаємо людям зробити об'єктивний вибір, а економіці Львова і нашої країни в цілому допомагаємо знайти довіру людей, а, отже, і розвиток», – зазначив Роман Тарасюк, фінансовий директор корпорації «Ріел».

«Як купувати житло, а не проблеми» розповідає про різні аспекти при виборі забудівельника, про методи перевірки діяльності генпідрядника будівництва, про способи фінансування будівництва – законні і ті, що не врегульовані законом.

Друкований варіант брошури роздається у людних місцях Львова, електронний – доступний тут: http://riel.com.ua/uk/zhitlo/.

Також на сайті є можливість відправити свої запитання щодо будівництва, діяльності забудівельників тощо, на які письмово дадуть відповідь визнані експерти в галузі нерухомості: юристи, консультанти, самі учасники ринку.

Проект розрахований на 4 місяці. Уже в листопаді будуть підведені його підсумки. За цей час планується надати корисну інформацію 500 тисячам людей.

Rss лента новостей Просмотров: 965
image