Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Підведені перші підсумки відбору на звання Лауреата «Український Будівельний Олімп» у 2014 р

04.12.2014 | 12:00 Раздел: Недвижимость Украины Источник: meget.kiev.ua

Компанії-забудовники і житлові комплекси відбиралися за оновленою методикою, яка грунтується на експертних оцінках і опитуваннях в середовищі професійних співтовариств.

UBO_2014 Основними критеріями відбору, на які орієнтувалися експерти, є фінансова стабільність, репутація в галузі, виконання зобов'язань перед клієнтами.

В номінації «Будівельник року: сумлінна праця та новаторство» Лауреатом став Турчин Олександр Леонідович .

Серед компаній та житлових комплексів премією «Український Будівельний Олімп» відзначені:

В Експертну Раду професійної премії для будівельників входять глави галузевих асоціацій та заслужені будівельники України. Премія присуджується в певній номінації, яка підкреслює конкурентну перевагу компанії - унікальну розробку (продукт, програму, ноу-хау), досягнення (зростання, динаміка, обсяги), відмінну особливість (ніша на ринку, технологія) - або житлового комплексу (місце розташування , технології забудови, масштаби будівництва тощо).

Професійні премії Business Olimp Awards були засновані в 2005 році. Традиційно відбір на звання Лауреата проводиться в шести галузях - фінансової, торговельної, продовольчої, будівельної, транспортної, юридичної. Детальніше про методику і результати відбору читайте на офіційному порталі премій www.olimpawards.org.

Rss лента новостей Просмотров: 1061
image