Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Від чого залежить ціна брекетів?

28.11.2023 | 10:17 Раздел: Страхование Источник: meget.kiev.ua

Брекети недаремно визнані одним з найефективніших методів корекції дефектів зубного прикусу.  Адже правильний прикус - це не тільки питання зовнішнього вигляду, але і ключ впевненості в собі, високої самооцінки та психологічної стабільності.

Носіння брекетів зараз на піку популярності не лише серед молоді, а й серед дорослих, які зважились на зміни та мріють мати ідеально рівні зуби.

Брекети ціна Львів -  це популярний запит у пошукових мережах. Тож спробуємо відповісти, які фактори впливають на ціну брекетів. Та спершу з’ясуємо, які є види брекет-систем, адже саме їх комплектуючі та матеріали, з яких виготовлена ортопедична конструкція, часто і є відповіддю на запитання про ціну брекетів.

брекети ціна

Різновиди брекет-систем

Сучасна ортодонтія пропонує різноманітні види брекет-систем, які дозволяють виправити прикус та розмістити зуби так, щоб результат був не лише ефективним, але й стильним. Ось кілька видів брекетів, які зараз є популярними:

  1. Металеві брекети. Це класичний та надійний варіант. Вони виготовлені з металу, ці брекети відзначаються міцністю та ефективністю. Їх можна прикрашати різнокольоровими гумками, надаючи усмішці яскравого та веселого вигляду.
  2. Керамічні брекети. Для тих, хто шукає більш естетичний варіант, ідеальними можуть бути керамічні брекети. Вони забарвлені під зуби та менш помітні, зберігаючи при цьому високу ефективність.
  3. Самозатискні брекети. Ці брекети відзначаються відсутністю гумок, замість яких використовуються спеціальні замки, що самостійно фіксують дугу. Вони дозволяють зменшити кількість відвідувань ортодонта та роблять чистку простішою.
  4. Лінгвальні брекети. Кріпляться до внутрішньої поверхні зубів. Лінгвальні брекети практично не помітні ззовні. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає найбільш делікатний та естетичний метод корекції прикусу.
  5. Елайнери. Безбрекетне ортодонтичне лікування (Invisalign) - це система прозорих, знімних брекетів, які виготовлені індивідуально для кожного пацієнта. Більш відомі як елайнери. Відмінність від класичних брекет-систем у тому, що елайнерами можна виправити незначні  корекції прикусу, приховати естетичні, косметичні недоліки. 

Обрати найбільш ефективний спосіб лікування та корекції прикусу допоможе підібрати фаховий спеціаліст - лікар-ортодонт стоматології Vidnova Львів.

Незалежно від обраного типу, сучасні брекети дозволяють кожному шукати власний стиль та виправляти прикус, не відмовляючись від зручності та ефективності.

Які фактори впливають на ціну брекетів?

Ціна брекетів може значно відрізнятися і залежить від різних факторів. Ось кілька ключових аспектів, які впливають на вартість ортодонтичного лікування брекетами:

  • Тип брекетів. У попередньому розділі ми розповіли про типи брекет-систем. Саме вибір брекет- системи і є одним із основних ціноутворюючих чинників. Металеві брекети зазвичай дешевші порівняно з керамічними.
  • Матеріали. Використання різних матеріалів для виготовлення брекетів (метал, кераміка, титан) може впливати на їх вартість.
  • Кількість зубів, які потребують корекції. Чим більше зубів потребує корекції, тим більше матеріалів і часу потрібно для лікування, що може збільшити вартість.
  • Тривалість Лікування. Тривалість лікування також може впливати на вартість. Якщо лікування займе більше часу, це може збільшити загальні витрати. В середньому коригування прикусу брекет-системами займає від 18 до 24 місяців.
  • Досвід, фаховість лікаря-ортодонта. Досвід та репутація лікаря-ортодонта також можуть впливати на вартість лікування.
  • Додаткові процедури та послуги. Якщо лікування включає додаткові процедури, такі як видалення зубів мудрості, лікування карієсу чи ще якісь додаткові послуги, це може збільшити загальні витрати.
  • Включені послуги та гарантії. Деякі ортодонтологічні практики можуть надавати додаткові послуги або гарантії, що також може вплинути на вартість.

Ціни на брекети стоматології Віднова Львів?

Кожна статусна та репутаційна стоматологічна клініка на своєму офіційному сайті публікує вартість послуг.

До прикладу, металева брекет-система  у стоматології Віднова Львів коштує 13 410 грн, керамічна - 17 820 грн, сапфірова - 18 810грн, керамічна самолігуюча - 27 000 грн, самолігуюча -27 000 грн, елайнери від 90 $, дитячий міотрейнер - 4050 грн. 

Перед початком ортодонтичного лікування важливо консультуватися з ортодонтологом, який надасть конкретну інформацію про вартість лікування в вашому конкретному випадку.

Rss лента статей Просмотров: 837
image