Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Як сьогодні накопичують гроші запорожці: INVEST FORUM – нова культура інвестування!

16.08.2021 | 10:45 Раздел: Происшествия и события Источник: INVEST FORUM

Те, що сьогодні Україна не стоїть на місці – це факт! Наша країна перша, у якій електронний паспорт юридично порівнюється з паперовим, і ми пишаємося цим.

Але чи все так добре в інших сферах, наприклад, в інвестиціях? Ось тут ховаються підводні камінці. Населення частково та теоретично розуміє, що це капітальні вкладення коштів, які передбачають собою придбання фондів, активів, прав, паперів в обмін на кошти або майно. Але чи вміють вони користуватися цим знанням на практиці?

Бо перше, з чим асоціюється слово «інвестиції» - болісні втрати накопичень на ощадкнижках в далеких 2000-х роках. У людей виникає страх за свої гроші – це нормальна захисна реакція. Але, що було у минулому, лишається тільки там. Сьогодні ми разом з вами будуємо нову культуру інвестування у Запоріжжі!

INVEST FORUM – наймасштабніший форум про інвестиції!

Компанія-забудовник Sensar на чолі з генеральним директором Марком Марченко та директором і керівником продажу Оленою Бартуль бере на себе велику відповідальність ініціювати наймасштабнішу подію у Запоріжжі — INVEST FORUM. Ми формуємо інвестиційну культуру нового рівня й допоможемо охочим подолати страх від негативного досвіду капіталовкладень й нестачу певної інформації, що блокує діяти зсередини.

Перебуваючи на переговорах кожного дня, ми розуміємо – люди шукають надійну нішу для інвестицій без ризиків. Таким чином крок за кроком наше рідне місто зможе стати новим центром розумних і перевірених часом капіталовкладень разом з INVEST FORUM!

На форумі будуть розкриватися різнобічні теми, які пов’язані не лише з вкладами у нерухомість. Більше 20-ти спікерів з величезним досвідом роботи й жагою до змін готові поділитися набутими знаннями про інвестування як у готовий бізнес, так і у ринки чи стартапи тощо. Усіх їх об’єднує спільна мета – розвиток міста Запоріжжя не завтра, а сьогодні!

Meget.ua про Инвест Форум

Пропонуємо вам зараз ознайомитися з ними*:

  • Андрій Міма — співзасновник компанії Лун.юа та Flatfy.
  • В’ячеслав Климов — засновник компанії Нова Пошта.
  • Тарас Сердюк — засновник мережі ресторанів MAFIA.
  • Марк Марченко — генеральний директор компанії-забудовника Sensar.
  • Олесь Тимофєєв — засновник компанії Genius Marketing.
  • Кирило Куницький — засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор».
  • Олена Бартуль — директор забудовника Sensar та керівник відділу продажу.
  • Ерік Найман — керуючий партнер інвестиційної компанії HUG'S. Практикуючий трейдер.
  • Владислав Савченко — засновник міжнародної групи компаній Powercode, експерт в питаннях IT та кризового менеджменту.
  • Михайло Рітчер — співзасновник WOTAN та «Академії Рітчера».
  • Олександр Колб — генеральний директор digital-агентства Promodo.
  • Конрад Шинске — регіональний директор OVB Європа.
  • Андрій Мудрієвський — директор OVB Україна.

*вказана лише частина спікерів

Подія, яка змінить погляд на інвестування!

1 жовтня 2021 року в Палаці Спорту «Юність» відбудеться форум, який налічує близько 2000 учасників. INVEST FORUM – це подія, яка кардинально змінює відношення до інвестицій на краще і несвідомо змушує зробити крок попереду інших.

Запоріжжя навчиться правильно накопичувати, бо то є прямий вклад у майбутнє не тільки конкретної людини, але й усього міста загалом. Отримайте нові можливості для розвитку! Запрошуємо вас приєднатися до форуму вже зараз. Придбати квитки можна тут.

До зустрічі!

Rss лента новостей Просмотров: 9153
image