Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

ЖК White Friday знижки в ЖК /Чайка\!

13.11.2019 | 09:00 Раздел: Новостройки Источник: ЖК Чайка

Девелопери України вже не перший рік переймають традиції, пов'язані з "Чорною п'ятницею", адже це відмінний спосіб порадувати своїх покупців.

Спеціально до всесвітнього дня шопінгу забудовник, девелоперська компанія «ОМОКС», оголошує СТАРТ НЕРЕАЛЬНИХ ЗНИЖОК на всю нерухомість в ЖК /Чайка\!!!

Як відомо, правила існують, щоб їх порушувати. Ось і ми вирішили зробити п'ятницю не «black», а «white» і провести Акцію цілих три тижні: з 11 листопада по 29 листопада 2019р.! Заради Вас ми робимо кожен день п’ятницею.

У продажу беруть участь пропозиції на будь-який смак.

Ви зможеш придбати житлову або комерційну нерухомість з різними плануваннями та площами за максимальними знижками та вигідними пропозиціями, присвяченими всесвітньому дню шопінгу.

Житловий комплекс /Чайка\ - це комплекс комфорт - класу, що складається з 33 побудованих будинків, населених більше 12 000 щасливими мешканцями і оточений власним парком площею 39 га.

ЖК /Чайка\ розташований в ідеальній локації. До метро Житомирська на громадському транспорті - всього 15 хвилин. Комплекс знаходиться в сосновому лісі, тому це тихе, спокійне та затишне місце, де не чути гулу машин. З вікон відкривається чудова панорама. Територія огороджена від сторонніх людей і знаходиться під цілодобовою охороною, тому Ви можете бути впевнені про безпеку Ваших дітей, що грають на дитячих майданчиках. А для підростаючого покоління на території розташовані власні садочки та школи. Комплекс передбачає безліч просторів для прогулянок з рідними, пікніків та ранніх або вечірніх пробіжок. ЖК /Чайка\ має розвинену інфраструктуру, яка нараховує більше 40 функціонуючих об’єктів інфраструктури, що постійно розширюється.

Якщо Ви давно планєте придбати нерухомість або розширитися, - Ваша година «Х» настала вже СЬОГОДНІ!

Телефонуйте зараз або приїжджайте до відділу продажів ЖК /Чайка\ та отримуй унікальну знижку на придбання нерухомості: с. Чайки, вул. В. Лобановського, 21, корпус 2.

Rss лента новостей Просмотров: 4039
image