Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Забудовник ЖК /Чайка\ через суд зняв незаконний арешт рахунків

11.12.2018 | 12:08 Раздел: Новостройки Источник: ЖК Чайка

Забудовник житлового комплексу /Чайка\ - девелоперська компанія /ОМОКС\, на чолі з керуючим власником Кулагіним Олексієм Володимировичем, з 2005 року зазнавали рейдерських та інформаційних атак, які поплюжили ділову репутацію. Але! Перемога завжди на стороні правди!

10 грудня 2018 року постановою Київського апеляційного суду  у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ: Яворського М.А., Кашперської Т.Ц., Фінагеєва В.О. задоволено у повному обсязі апеляційні скарги Товариства з обмеженою відповідальністю /ОМОКС\, Кулагіна Олексія Володимировича та Кулагіної Оксани Георгіївни та скасовано незаконну ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 14 вересня 2018 року про забезпечення позову, що прийнята суддею Кирилюк І.В. на підставі заяви фізичної особи Климця Павла Анатолійовича та відповідно до якої було арештовано банківські рахунки Товариства з обмеженою відповідальністю «ОМОКС», а також все нерухоме та рухоме майно керуючого власника Кулагіна Олексія Володимировича та співвласника Товариства Кулагіної Оксани Георгіївни.

Зазначеною постановою Київського апеляційного суду знято арешт з банківських рахунків Товариства, а також з нерухомого та рухомого майна Кулагіна Олексія Володимировича, Кулагіної Оксани Георгіївни.

Посилання на постанову суду: https://drive.google.com/open?id=1t_0cvKKDmE6wgIxqkhzRpGRPmcZXeeXX

Незважаючи на всі труднощі, з якими довелося зіткнутися компанії /ОМОКС\, керуючий власник девелоперської компанії Олексій Володимирович та команда групи компаній /Чайка\ продовжували будівництво  в житловому комплексі. Олексій Кулагін підкреслив, що «на перемовини з рейдерами, які втретє намагаються привласнити компанію, йти не буде» та закликав не довіряти неперевіреній інформації та фейковим новинам.

Хочемо подякувати кожному, хто вірив в нас, залишався з нами, підтримував та співпереживав! Це наша спільна перемога та чергова перемога ДОБРА над ЗЛОМ!

Житловий комплекс /Чайка\ - це 33 зданих в експлуатацію будинки, власні дитячі садки та школи, більше 40 функціонуючих об’єктів інфраструктури та понад 12 000 мешканців, що розташовуються на 39 га території, який вже понад 13 років будує девелоперська компанія/ОМОКС\, на чолі з керуючим власником Кулагіним Олексій Володимировичем.

Rss лента новостей Просмотров: 4269
image