Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Студия Борис
Строительные компании:
дизайн, ремонт, проектирование

Адрес офиса:

Киев, ТОЦ Интервал-Плаза, ул. Б.Васильковская, 143/2, оф.508
Просмотров: 2677
+38 (063) 311-15-15
пожалуйста, сообщите, что нашли объявление на Meget.ua

Отзывы о Студия Борис

Положительные: 22
Негативные: 0
Оставить свой отзыв

Juliya Gorbacheva 17.10.2023 08:48

Хочу подякувати дизайн-студії “BORISSTUDIO” за наш чудовий проєкт і уважне ставлення до наших побажань та зауважень. Нам дуже сподобалась співпраця з вашою командою. Ви були на класному рівні клієнтоорієнтованості - це супер. Наступного разу ми вже знаємо до кого звертатися.

Ihor Vereshchynskyi 09.10.2023 08:40

Класна і креативна студія) Зробили навіть краще ніж я собі уявляв. А головне, що роблять технічний проект і у робочих не вигикає зайвих проблем!

Роман Демків 26.09.2023 07:11

Переглядаючи різні студії дизайну , зупинив свій вибір на BorisStudio та жодного разу не пожалів. Грамотні спеціалісти допомогли в виборі та зробили свою роботу правильно і швидко. Окрема подяка Дарʼї та Анні, ви справжні профі!

Rostyslav Ukrainskyi 21.09.2023 07:36

Висловлюю щиру подяку компанії BorisStudio та спеціалістам, що брали участь у розробці дизайн-проєкту моєї квартири. Вони проявили себе з найкращої сторони. Довго шукав в інтернеті команду професіоналів і не помилився. Хотілося зробити затишне місце, де буде комфортно не тільки жити, а і, за потреби, працювати. І вони впорались із цим завдянням на відмінно! Сподобалось професійне ставлення до своєї справи. Робота зроблена якісно, незважаючи на мої побоювання. До клієнта ставляться добре, дослухаються. Якщо не до душі варіант, запропонують інший.

Юлія Савченко 05.09.2023 06:49

Нам дуже пощастило з вибором архітектора та дизайнера. Креативні, тактові дівчини, які тонко відчували замовника– професіонали. Ми працювали в режимі он-лайн дистанційно. Зустрілися один раз при оформленні замовлення, другий - коли забирали альбом з візуалізацією. Все вийшло дуже добре! Колірна гама, інтер'єр, комфорт – те, що ми хотіли отримати! Дякую величезне

Олександр Оцалюк 31.08.2023 08:20

Для створення дизайн-проєкту шукав студію в інтернеті. Переглянувши безліч варіантів зупинився на BORISSTUDIO. Сподобався сайт, портфоліо і взагалі підхід до оформлення своїх ресурсів. Якщо студія уважно ставиться до деталей при оформленні свого сайту, то у роботі можна чекати такої ж уважності. Так і сталось, очікування виправдалися. Уважність, високий рівень комунікації, сучасний погляд на речі, професіоналізм - це про BORISSTUDIO. Я залишився задоволений кожним із команди, тому рекомендую до співпраці.

Елена 24.08.2023 06:15

Нашла в инстаграме страничку с ремонтом под ключ

Костянтин 17.08.2023 07:51

Під час Корони придбали трикімнатну квартиру в чешці 80 років побудови. Але вирішили не робити одразу в ній ремонт на той момент, оскільки не було необхідності для переїзду, і час обдумано підійти до самого ремонту і почали шукати тих, хто міг би зробити і сам проект і ремонт. Було важливо, щоб одна фірма відповідала за все, і не потрібно було координувати дизайнера та підрядника між собою. Тому придивлялися до BORISSTUDIO можна сказати більше року, і планували розпочати роботу в березні 2022 року, через війну в результаті плани були відстрочені, але цього року все ж таки зважилися почати, на даний момент за три місяці BORISSTUDIO повністю розробивши нам візуалізацію та альбом за яким робитиметься ремонт. У нас були певні очікування від фінального результату як за час володіння квартирою ми обдумали багато варіантів як можна що зробити, і BORISSTUDIO більшою мірою реалізували все, що було доцільним і не перевантажує інтер'єр, ми дуже задоволені результатом на даний момент і з нетерпінням чекаємо початку самого ремонту

Антон 10.08.2023 05:44

Дизайн студію шукав в інтернеті, звертав увагу на портфоліо і дизайн сайту, також важливим було можливість замовлення ремонту під ключ після завершення проекту Не пожалкував, що обрав саме цю студію. Результатом задоволений

Денис 03.08.2023 07:19

Робили дизайн у них. Враження дуже позитивні, плануємо і сам ремонт тут замовити

Анна Івахненко 27.07.2023 06:52

Потрібно було розробити дизайн-проект для квартири у новобудові, знайшла Borisstudio в інтернеті. Подивилась їхні роботи і мені дуже сподобалось. Сподобалось що швидко відповідають, та уважно враховують побажання. Дякую за гарну роботу.

Яна Грицина 21.07.2023 07:43

Усім привіт! Хочемо тут залишити наш відгук стосовно співпраці з компанією «BORISSTUDIO». Після довгого пошуку дизайнерської компанії фінально розглядали декілька варіантів, але після особистої зустрічі зупинили вибір саме на BORISSTUDIO. Приємно, що директор компанії Нерсес професійний та тактовний. Сподобалося, що виконавець враховував всі наші побажання, а за необхідності вносив необхідні коригування. Плюсом є те, що архітектор при розробці проекту радиться з прорабом стосовно кращого варіанту вирішення складних/спірних моментів. Наші очікування повністю співпали з отриманими результатами. Дизайн квартири – саме те, чого ми хотіли! Якщо шукаєте відповідальну компанію і хочете отримати якісний результат, то радимо звертатися в BORISSTUDIO.

Наталія 11.07.2023 10:28

«BORISSTUDIO» Ви ТОП! дуже вдячна за виконану роботу. Постарались на 200% . врахували все, і виконали навіть краще ніж я собі уявляла . Рекомендую команду студії , по всіх питаннях допоможуть і розкажуть. P.S це точно не останній дизайн, який буду замовляти в цій студії )

Влада Юркіна 30.06.2023 10:04

Дуже задоволені наданою послугою по дизайн-проекту квартири. Наші вимоги всі були виконані, в повному обсязі. Корективи занотовувалися та швидко зʼявлялися у проекті. Було чітке розуміння нашого бачення від квартири. Постійний контакт, та пояснення будь-яких моментів. Дуже дякуємо. Рекомендуємо. Справжні професіонали своєї справи!!!

Діана Назарій 19.06.2023 09:27

Замовляла дизайн квартири. Розробили грамотне планування маленької квартири, де вдалося розмістити все необхідне. Дуже відповідальні, враховують всі побажання клієнта. Гарно дякую за Вашу роботу

Олексій Клименко 07.06.2023 09:00

Студія інтер'єру BORISSTUDIO проявила високий рівень професіоналізму. Їхній стильний дизайн був дійсно вражаючим. Вони уважно прослідковували кожну деталь та забезпечили гармонію між кольорами, меблями та аксесуарами. Рекомендую їх як надійну студію для тих, хто шукає професійний підхід до дизайну інтер'єру.

Василь Юрковець 22.05.2023 07:33

Дуже классна дизайнерська компанія. Ще на початку війни я довго шукав дизайнерські студії зі смаком і що головне українською мовою. Звернувшись до них мене вразила їхня комунікація і робота. Як дизайнери так і робітники працюють професійно, якщо якісь зауваження вони відкрито йдуть до діалогу і супроводжують весь процес разом з вами. Ось приклади робіт які мені зробили. Я задоволений, рекомендую до співпраці з Borisstudio.

Наталія 16.05.2023 07:21

Я давно підписана на студію в інстаграм, бо подобались їх роботи. Коли справа дійшла до ремонту в квартирі, вирішила звернутись. Всі спеціалісти добре знають свою справу, ввічливі та оперативно відповідають на питання. Наші побажання щодо дизайну проекту були враховані.

CyberWarrior 12.05.2023 10:49

Перед початком ремонту шукав візуалізації в інстаграмі і знайшов чудову студію, яка змогла задовільнити всі мої забаганки і значно полегшити планування ремонту. Чудовий колектив, злагоджена і оперативна комунікація, приємні ціни

Татьяна 29.12.2021 13:51

Очень понравилось работать с компанией "Борис"! Увидели объявление в интернете и позвонили. Работают настоящие профессионалы! Архитектор и дизайнер учли все наши пожелания и сделали все на высшем уровне! Отдельная благодарность Евгении и Ангелине за их терпение в работе с клиентами и внимание к деталям. Будем обязательно рекомендовать студию дизайна "Борис" нашим знакомым! Спасибо большое!

Мария 21.10.2021 20:32

Работали со студией над дизайном нашей квартиры, остались довольны. Студию нашли через интернет, понравились фото выполненных работ, информативность о том, что мы получим в итоге, и адекватные ценники) Хотелось бы немного больше живого общения и инициативы, вся переписка была в телеграмме. Представители студии всегда вежливые и помогали с вопросами, которые у нас возникали. А так же буду работать с нами далее в ходе ремонта) Спасибо :)

Кристина 06.01.2021 12:53

Обратились в студию Борис за дизайном интерьера, долго вносили правки потому что по ходу дела понимала - вот эта идея хорошая, но она мне уже не нравится. Или я говорила что хочу вот так, а дизайнер аргументировал, что это непрактично. В итоге, спасибо стрессоустойчивому дизайнеру, которая не отказалась от нашего проекта, а довела все до конца - теперь квартира выглядит круче, чем во всех модных журналах!
Array
(
)
image