Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

В Парке Партизанской Славы "Победа" прошел субботник, организованный компанией Интергал-Буд

07.04.2015 | 17:00 Раздел: Происшествия и события Источник: meget - недвижимость

Минулої суботи, 4 квітня 2015 року, компанія «Інтергал-Буд» спільно з КО «Київзеленбуд» провела масштабну толоку з прибирання Парку Партизанської Слави «Перемога» в рамках весняного місячника з благоустрою та очищення територій столиці.

1 Близько 300 киян підтримали захід, серед них були і мешканці житлового комплексу «Паркові Озера», що межує з парком. Спільними зусиллями Парк «Перемога» очистили від сміття і висадити квіти та алею дерев.

Компанія «Інтергал-Буд» щиро дякує всім тим, хто зробив свій внесок у нашу загальногромадську справу: зробити Київ по-справжньому чистим, зеленим європейським містом. Ми вважаємо, що такого роду заходи – вкрай сприятлива можливість навчитися цінувати свій «дім» та навколишнє середовище.

Крім цього, толока стала підґрунтям для допомоги бійцям в зоні АТО. Польова кухня, яка функціонувала протягом всього заходу, перерахувала 50% всіх виручених коштів на потреби української армії.

«Інтергал-Буд» - заснована в 2003 році у Львові і сьогодні є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні. За роки своєї діяльності «Інтергал-Буд» реалізував більш ніж 50 проектів у сфері житлової та комерційної нерухомості загальною площею близько 700 тисяч кв. м. У проектному портфелі компанії, крім реалізованих та поточних проектів, ще знаходяться проекти загальною площею більше ніж 2,3 млн. кв. м.

«Паркові Озера» - житловий комплекс комфорт-класу побудований за принципом «місто в місті». Розташований на лівому березі Дніпра між станціями метро Лівобережна та Дарниця Загальна площа житлового комплексу становить 320 тис. кв.м., будівництво ведеться в п'ять черг на території 10 га. Зараз комплекс налічує 9 будинків І, ІІ і ІV черг будівництва загальною площею 165 тис. кв.м., при цьому зводяться 3 будинки загальною площею - 57 тис. кв.м., введення в експлуатацію яких заплановано на 2015-2016 рр.

2 3

Rss лента новостей Просмотров: 1154
image