Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

ЖК /Чайка\ - мій /дім\!

09.10.2020 | 11:19 Раздел: Новостройки Источник: ЖК Чайка

Для кожної людини /дім\ - особливе місце. Місце сили, комфорту, затишку. Вдома можна відпочити, відновити сили, наповнитися енергією і просто побути наодинці зі своїми думками.

Квартира мрії в кожного своя. Для когось – це затишне й красиве місце, де панує спокій та порядок. Хтось мріє про простір, який потопає у зелені та наповнює свіжим повітрям думки й серце. А для когось – це, перш за все, комплекс, що створений з турботою про найдорожче – про дітей.

І така багатогранність уявлень про ідеальну домівку втілена в ЖК /ЧАЙКА\. Тут кожен знайде для себе те, про що мріє - комфорт, розвинену інфраструктуру, затишний парк, безпечну територію. Важливими критеріями на користь комплексу є також близьке розташування /ЧАЙКИ\ до соціальної та побутової інфраструктури.

Розташування: Житловий комплекс /Чайка\ розташований в с. Чайки по вулиці Лобановського, в Києво-Святошинському районі Київської області. Всього 10 хвилин –близько 7 км. - і ви біля станції метро «Житомирська» (Київ). 39 гектар власного парку, 2 хвилини до лісу, розвинена інфраструктура і власні керуючі компанії, які забезпечують комфорт й оперативне вирішення житлово-експлуатаційних питань.

Надійність: Купуючи довгоочікувані квадратні метри, перш за все необхідно звертати увагу на надійність забудовника. Девелоперська компанія «ОМОКС» за 14 років на території житлового комплексу /Чайка\ побудувала й здала в експлуатацію 33 будинки, що відповідають сучасним вимогам якісного житла і нараховують більше 40 об'єктів інфраструктури.

Можна з упевненістю сказати, що нерухомість від девелоперської компанії «ОМОКС», відповідає найсуворішим вимогам сучасного життя.

Комфорт: Житловий комплекс /Чайка\ - це можливості великого міста й симбіоз природи і людини. Тут унікальним чином поєднується комфорт сучасних умов проживання та затишок заміського життя. Територія ЖК прикрашена власним парком, який нараховує понад 10 000 різних рослин. На території комплексу є алеї для прогулянок, затишні зони відпочинку зі зручними лавками ручної роботи, численні дитячі та спортивні майданчики.

У комплексі побудовані та функціонують: державний дитячий садочок /Чайка\, приватний дитячий садочок /Золота казка\, Європейська школа /Михаїл\ I-III ступеня, а також державна загальноосвітня школа I ступеня /Чайка\.

Цікаве дозвілля для дітей та дорослих: житловий комплекс неподалік від Києва включає більше 20 дитячих майданчиків для прогулянок, 8 спортивних майданчиків для тренувань і активного проведення часу, тенісна та футбольна академії, столи для пінг-понгу, фітнес-центр.

За станом і функціональністю житлового комплексу ретельно стежать керуючі компанії, причому всі роботи проводяться на високому рівні і завжди вчасно.

Територія ЖК /Чайка\ комфортна і для власників авто – це критий багаторівневий автопаркінг, крім якого на території розташовано ще понад 2000 відкритих стоянок.

Безпека: Закрита територія комплексу цілодобово охороняється та має 7 в'їзних груп, розташованих неподалік від зупинок громадського транспорту. Незалежно від того, де знаходяться мешканці - вдома або за межами своїх домівок, квартири і територія комплексу під надійною охороною.

ЖК / ЧАЙКА \ в передмісті Києва – це прийнятна вартість житла, величезний вибір варіантів планувань, продумана до дрібниць і якісно реалізована концепція поєднання інфраструктури великого міста і природи, що дарує свіжість, чистоту, тишу.

Одним словом, ЖК /ЧАЙКА\ - це саме те місце, де відчуваєш себе /ВДОМА\! Це не просто житловий комплекс, це унікальне місто, в якому хочеться жити, мріяти і втілювати свої ідеї в реальність.

Більш ніж 4 000 щасливих сімей вже насолоджуються комфортним життям /ВДОМА\, створюючи власні історії щастя, любові та благополуччя.

Купуючи квартиру в ЖК /ЧАЙКА\ ви купуєте всі переваги життя в новому сучасному місті, яке створено спеціально для Вас!

Rss лента новостей Просмотров: 1598
image