Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Комфортне життя в передмісті Києва. Відчуй себе /Вдома\

19.09.2019 | 10:23 Раздел: Новостройки Источник: ЖК Чайка

Надшвидкісний ритм життя диктує підвищені критерії вибору житла: вимагає симбіозу затишного сімейного гніздечка, майданчики для розвитку бізнесу та інфраструктури для самовдосконалення. Час занадто дорогий, і не хочеться витрачати його в заторах по дорозі в офіс, школу, дитячий гурток або спортзал. У житловому комплексі /Чайка\ є все необхідне.

ЖК Чайка

Екологія і безпека

Висока якість життя починається з повітря: свіжого, лісового, насиченого озоном. Забудьте про міський смог, дорожній пил, перенаселену гучну столицю.

Мрії про щоденні прогулянки з дитиною лісовими стежками можуть стати реальністю. Житловий комплекс побудований біля соснового лісу в передмісті Києва лише в 7 кілометрах від метро «Житомирська». Облагороджені алеї в лісопарковій зоні - ідеально підходять для пробіжок, відпочинку з дітьми та вигулу собак.

ЖК Чайка

На території комплексу казково - висаджено понад 12 000 дерев і чагарників, є альпійські гірки, висаджена паркова зона з каштановими та липовими алеями, навесні розквітають магнолії. Територія комплексу огороджена і цілодобово охороняється. Дістатися до міста можна як на машині, так і на громадському транспорті - 15 хвилин до метро «Житомирська».

Більше 40 об'єктів інфраструктури, яка постійно розширюється

У комплексі працює два дитячі садочки та дві школи. Ваша дитина може на перерві сходити додому за спортивною формою або на обід, а після школи - пограти в футбол, теніс чи баскетбол на спеціально обладнаних майданчиках. Є також 18 дитячих майданчиків, 4 продуктових магазина, відділення пошт і банків, аптеки, фітнес-центри, спортивні майданчикі, ресторани та кафе.

ЖК Чайка

Забудовник житлового комплексу /Чайка\ - девелоперська компанія «ОМОКС» - подбав про те, щоб мешканці містечка могли не тільки самовдосконалюватися, а й розвивати власну справу. Багато сімей створили в кондомініумі успішний бізнес - відкрили художні курси, масажні кабінети, салони краси, магазинчики, творчі студії, курси іноземних мов, навіть стоматологічну клініку та медичний центр.

ЖК Чайка

В комплексі проживає більше 12 000 щасливих мешканців, збирай речі та ставай нашим сусідом і нарешті відчуй себе /вдома\ в ЖК /Чайка\, адже:

✓ Коли /ТИ ВДОМА\ - дихаешь на повні груди

Rss лента новостей Просмотров: 3810
image