Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
17-й Военный адвокат Хмельницкий
Юристы:
помощь по военным делам

Адрес офиса:

29000, г.Хмельницкий, ул.Героев Майдана, 54
Просмотров: 303
+38 (066) 594-34-88
+38 (068) 688-45-53
пожалуйста, сообщите, что нашли объявление на Meget.ua

Адвокат у військових справах Хмельницький

Військовий адвокат Хмельницький, військовий адвокат Хмельницький, адвокат у військових справах Хмельницький, військовий юрист Хмельницький - найчастіше, нас як військових адвокатів шукають у мережі Інтернет саме за вказаними запитами, оскільки наша основна спеціалізація - це надання юридичної допомоги, захист та представництво інтересів у військових справах.

Основний офіс військового адвоката розташований зараз не в самому місті Хмельницький, а в Запоріжжі. Оскільки, зараз лінія зіткнення знаходиться біля Запоріжжя і допомога військових адвокатів необхідна саме військовослужбовцям з передка, так звана нульова позиція. Але це не означає, що ми не працюємо в інших містах. Територія обслуговування військового адвоката це місто Хмельницький, Хмельницька область, а також уся не окупована територія країни: Львів, Київ та інші міста.

Які справи веде адвокат з військових справ у Хмельницькому?

Військовий юрист у Хмельницькому надає різного роду юридичні консультації у військових справах, здійснює особистий прийом в офісі в Запоріжжі, виїжджає у відрядження в інші регіони та міста в Україні, відвідує військкомати, представляє інтереси військовослужбовців і членів їхніх сімей у ДБР, СІЗО, ЛКК, на гауптвахті, у судах усіх інстанцій і юрисдикцій.

Основна ж спеціалізація військового адвоката в Хмельницькому - це питання, пов'язані з мобілізацією, відстрочкою від мобілізації на законних підставах, виїзди військовозобов'язаних і волонтерів за кордон у воєнний час, проходження ЛКК, оскарження висновків ЛКК до Центральної ЛКК і адміністративного суду, постановка і зняття військовозобов'язаних з військового обліку, оскарження неправомірних рішень і дій посадових осіб військкоматів, міністерства оборони України, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, супровід проходження комісії у військкоматі, проходження і звільнення з військової служби в ЗСУ, звільнення з контракту у воєнний час, вихід військовослужбовців на пенсію, перерахунок і перевірка правильності нарахування військової пенсії, стягнення виплат і компенсацій військовослужбовцям, грошового та речового забезпечення, виплат у разі інвалідності військовослужбовця, встановлення факту безвісти загиблого і виплати сім'ям загиблих, встановлення в судовому порядку статусів УБД учасника бойових дій, АТО, ССО, учасника територіальної оборони, добровольчих батальйонів, реєстрація волонтерів та інші питання з військового права.

Досвід військового адвоката в Хмельницькому становить понад 20 років. Тому, якщо ви шукали саме хорошого військового адвоката, який візьметься за найскладнішу справу і доведе її до пуття, - то ви потрапили саме за адресою.

Яка вартість послуг військового адвоката в Хмельницькому?

Ціна на послуги адвоката у військових справах у Хмельницькому, є договірною і варіюється залежно від складності справи та обсягу тієї роботи, яку потрібно виконати військовому адвокату для досягнення потрібного Вам результату у справі. У нас діють системи знижок на оплату послуг військового адвоката, і є поетапна оплата роботи.

Консультації у військових справах надаються як платно так і безкоштовно, все залежить від складності питання.

Як працює військовий адвокат у Хмельницькому?

Робота починається з первинної юридичної консультації військового адвоката, тому телефонуйте нам з 9 до 19 години щодня. Ми постараємося Вам допомогти у військовій справі

image