Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Укрбуд встановлюватиме в нових житлових комплексах поштамати від Poshta.ua

23.07.2015 | 10:45 Раздел: Происшествия и события Источник: meget - недвижимость

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» встановлюватиме у своїх житлових комплексах поштамати. Провайдером послуги виступить український сервіс поштаматів

ukrbud-logo Poshta.ua. Термінали Poshta.ua призначені для автоматизованої доставки товарів із інтернет-магазинів та посилок, а також для придбання товарів безпосередньо в терміналі. Отримувач може оплатити та забрати доставку товару у зручний час, не підлаштовуючись до графіку роботи кур’єрської служби. Крім того, у поштаматах можна виконувати низку фінансових операцій – зокрема оплатити комунальні послуги, мобільний та інтернет-зв'язок, здійснити перекази, поповнити банківську картку тощо.

«Ми йдемо в ногу з часом, підтримуємо нові прогресивні технології та інноваційні підходи, які дозволяють покращувати життя киян, робити його комфортним. Новим кроком у створенні сприятливого середовища проживання стане спільний з компанією Poshta.ua проект зі встановлення в житлових комплексах поштаматів», – говорить президент Української державної будівельної корпорації «Укрбуд» Максим Микитась.

Найближчим часом поштамати будуть встановлені у трьох житлових комплексах – ЖК «Березки» у Вишгороді та ЖК «Лісовий» і «Садовий» у Києві. У планах – встановлення поштаматів у кожному новому житловому комплексі Укрбуду.

«Поштамати – сучасні технології, що роблять життя людей набагато зручнішим. За допомогою терміналів можна отримувати доставку з інтернет-магазинів, кореспонденцію, оплачувати послуги, купувати товари та проводити низку фінансових операцій, при цьому послуги доступні цілодобово, що дуже зручно. Подібні мережі успішно зарекомендували себе за кордоном. Тому ми переконані, що кияни швидко оцінять зручність і комфорт поштаматів у житлових комплексах Укрбуду», – зазначив Андрій Полянський, керівник проекту Poshta.ua.

Поштамати Poshta.ua вже встановлені в низці столичних торгівельних центрів та супермаркетів.

На сьогодні «Укрбуд» веде будівництво декількох десятків житлових об’єктів у Києві. У 2014 році «Укрбуд» ввів в експлуатацію 210 тис. кв. м. житла в столиці. Також вдалося закінчити кілька довгобудів, від яких відмовилися інші забудовники. Пріоритетне завдання на 2015 рік – не знижувати темпів будівництва та продовжувати тримати невисокі ціни на житло. У планах – здати 500 тис. кв. м.

Довідки про компанії:

Українська державна будівельна корпорація «Укрбуд» – була створена постановою Кабінету Міністрів у 1991-му році як правонаступник Міністерства будівництва УРСР. На сьогоднішній Корпорація об’єднує організації різного профілю та форм власності, що забезпечують реалізацію різноманітних будівельних проектів, у тому числі найбільшого рівня складності. До складу Корпорації входять проектні інститути, будівельні та монтажні підприємства. Корпорація спеціалізується на житловому та промисловому будівництві, проектно-конструкторських та науково-дослідницьких роботах, виробництві будівельних матеріалів, конструкцій і техніки, а також професійно-технічній освіті і підготовці фахівців будівельної галузі.

Poshta.ua – український сервіс поштаматів – терміналів автоматизованої доставки. Запущений у березні 2015 року спільно з компанією Meest Express – другим за величиною логістичним оператором на ринку поштової доставки України. На даний момент поштамати Poshta.ua встановлені в низці столичних торгівельних центрів та супермаркетів.

Rss лента новостей Просмотров: 803
image