Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Офіційна заява

07.05.2015 | 10:15 Раздел: Происшествия и события Источник: meget - недвижимость

Компанія «БК «Інтергал-Буд» виступає генеральним підрядником будівництва по Десятинному провулку 3-5, що виконується на замовлення Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП).

logo Компанія реагує на всі листи від органів державної влади, які вона отримує. Але нажаль, офіційного листа від 29-04-2015 від Київської міської ради з приводу цього будівництва отримано не було.

Непорозуміння навколо цього будівництва вже виникали, не зважаючи на те, що всі дозвільні документи по даному об’єкту були отримані вчасно і у порядку, встановленому державними нормами.

Ми неодноразово йшли на поступки громадськості та вже навіть знесли конструкції 9-го поверху, висотність яких знаходилася в допустимих межах дозвільної документації по проекту, які були визначені у Містобудівних умовах та обмеженнях забудови земельної ділянки виданих Головним управлінням містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 13.12.2011 року № 14750/0/18/009-11).

За цим документом єдиним обмеженням висотності по цьому будівництву є висотність будинків, що розташовані поруч. На сьогоднішній день висота будинку по Десятинному провулку 3-5 на 3 метри нижча від навколишньої забудови (висота сусіднього будинку по вул. Володимирській, 4 складає більше 34 м).

Висота 27 м, вказана у листі від 29-04-2015, що потрапив у мережу Інтернет, суперечить викладеному у містобудівних умовах та у дозвільних документах, які були отримані раніше.

Спеціалісти компанії здивовані і готові детально вивчити усі додаткові документи по цій справі, якщо вони існують. Тим більше, що свою діяльність компанія веде виключно у законному полі.

Ми готові допомогти міській владі розібратися, чому виникло це непорозуміння.

Ми розуміємо, що дуже важливо навести лад у містобудівній галузі. Важко одночасно охопити величезні обсяги інформації та не заплутатися у дрібницях.

Особливо, зважаючи на те, як складно у теперішніх умовах обрати правильне рішення, що ґрунтується на засадах демократії, а не охлократії, що є сумною тенденцією у країні.

Rss лента новостей Просмотров: 759
image