Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Швидкомонтовані склади: смарт-рішення для сучасного бізнесу

ангари під ключ

Популярність модульних споруд і швидкомонтованих будівель зросла на 60%, адже вони приймають виклики сучасного бізнесу і дають змогу оптимізувати бюджет на максимум. Як підвищити ефективність квадратного метру площі складу?

Як це працює?

Ринок швидкомонтованих споруд зростає як в Україні, так і в усьому світі, зокрема в країнах з розвиненою економікою, адже вони відповідають потребам бізнесу, а не девелоперів.

Збільшення капіталізації виробництва

Вартість оренди нерухомості з кожним роком зростає і створює нові виклики для вітчизняного бізнесу, тому швидке будівництво – це можливість інвестувати в себе та свій розвиток, а потім отримати швидку окупність. Тентові ангари під ключ або самонесучі склади коштують в середньому на 30-40% дешевше, ніж капітальне будівництво аналога.

Підлаштування під індивідуальні потреби бізнесу

ангари під ключ

Сучасні швидкомонтовані склади надзивчайно гнучкі, і їхню конструкцію можна підлаштувати під індивідуальні запити вашого бізнесу. За потреби вони передбачають наявність офісних приміщень (навіть із зоною відпочинку), можна вибрати оптимальну висоту стелі (залежно від того, чи у вас висотне палетне зберігання, чи штабелювання), а також включити в проєкт автоматичні ворота докового типу з майданчиками регульованої висоти для завантаження і розвантаження продукції.

Можливість релокації

На відміну від капітального будівництва, швидкомонтовані тентові ангари під ключ і самонесучі склади можна розташовувати на будь-якій твердій поверхні. За потреби склад можна швидко перемістити на інше місце і відновити роботу: релокація займає усього 5-10 днів.

Швидкий монтаж під ключ

ангари під ключ

Зведення швидкомонтованої споруди триває у 4-8 разів швидше, ніж капітальне будівництво, – як за рахунок зменшення будівельних робіт, так і через скорочення низки бюрократичних процедур. Залежно від масштабів і складності замовлення, зведення ангару під ключ займає 2-3 місяці, що дає змогу максимально швидко запустити бізнес у роботу.

Європейська якість

Компанія SSK – лідер логістики в Україні – є офіційним партнером європейської компанії Protan Elmark, для якої замовлення з України є пріоритетними, що дає змогу будувати складські приміщення й ангари під ключ швидко і надійно.

Rss лента новостей Просмотров: 4337
image