Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

Міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo - епіцентр будівельного життя країни!

03.03.2020 | 14:22 Раздел: Происшествия и события Источник: meget - недвижимость

InterBuildExpo – найбільша будівельна виставка країни та важливий професійний форум в галузі будівництва, архітектури, облаштування житла та проєктування. На виставці задаються тенденції галузі і вектори розвитку на цілий рік.

Цього року на InterBuildExpo вас чекають:

  • Всі розділи архітектури, будівництва та дизайну у 3-х павільйонах Міжнародного виставкового центру та на відкритому виставковому майданчику.
    600 компаній-учасниць представлять найбільшу в Україні експозицію будівельних матеріалів, послуг, виробів, що налічує більше 1000 будівельних брендів, а саме: матеріали та технології для будівництва, фасади, покрівлю, кераміку і сантехніку, віконні системи, двері і фурнітуру, будівельну техніку, озеленення, ландшафтний дизайн, басейни та СПА, інтер'єр, декор, світло, інструменти, електрообладнання тощо.
InterBuildExpo InterBuildExpo
  • В рамках професійної програми Міжнародна Лабораторія Архітектури та дизайну, яка збирає архітекторів та дизайнерів з 8 країн Європи з лекціями про сучасні тренди в урбаністиці, архітектурі, дизайні інтер’єру.

    На майданчику Міжнародної лабораторії архітектури та дизайну виступатимуть представники таких зарубіжних студій як  Adriani & Rossi (Італія), CASUA (Чехія), APA Wojciechowski, FSP Arcus ,Kuryłowicz & Associates (Польща), Woods Bagot (Великобританія), PROJEKT-TEAM.SK (Словаччина), MODUM (Угорщина), OOIIO Arquitectura (Іспанія) і українських — Архіматика, büro A24D та DEKART STUDIO.
InterBuildExpo InterBuildExpo
  • Демонстраційний майданчик професійних майстер-класів з монтажу - Фестиваль будівельного сервісу. Вже традиційний захід для професіоналів, де можна наочно побачити роботу майстрів зі світовим іменем, поспілкуватися з ними, отримати досвід та прокачати свої навики в будівництві. Або обрати найкращих для власного будівництва чи ремонту оселі. Досвідом діляться 50 європейських та українських майстрів в наступних розділах: покрівля, штукатурка, вікна та вперше в Україні в розділі басейни. На майданчику Pools Innovation Place ви дізнаєтесь як побудувати басейн, які матеріали використати, як уникнути помилок у проектуванні та будівництві, як правильно очистити воду та які фільтри поставити.

Попередня реєстрація на професійні заходи та запрошення на InterBuildExpo за посиланням www.invitation.kiev.ua

InterBuildExpo InterBuildExpo
  • Коли: 17 – 20 березня 2020 р.
  • Місце проведення: МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна».
  • Офіційні ресурси: buildexpo.kiev.ua, www.facebook.com/InterBuildExpo/ та Telegram-канал - https://t.me/InterBuildExpo_bot.
Rss лента новостей Просмотров: 2381
image