Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №264994 - Продам участок под застройку

Закарпатская область, Виноградовский р-н, Виноградов, Св.Каспистряна

+38 (099) 732-3711
Вікторія, Хозяин
Открыть контакты
+38 (099) 732-3711
Вікторія, Хозяин
800 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 20000 / € 18605

Просмотров: 29
Обновлено: 28 мар 2024

Земельна ділянка в м.Виноградів

Земельный участок: 15 соток

Продається унікальна ділянка на вулиці Святого Капістряна, що відзначається своєю стратегічною розташуванням і потенційними можливостями для будівництва вашої мрії. Ця земельна ділянка знаходиться поруч з рейсами, які вже не експлуатуються, що означає, що ви маєте одного менше сусіда і більше приватності.

З іншого боку, ви маєте можливість придбати сусідню ділянку, яка є останньою на цій вулиці, тим самим забезпечуючи собі лише одного сусіда з правого боку. Додатковим бонусом є наявність трансформатора поруч з "пустою галявиною", до якого можна легко підключитись під час будівництва.

На цій земельній ділянці вже є встановлена помпа і огорожа з оцинкованої сітки, що значно спрощує процес будівництва. Також, з відкритого боку, що знаходиться біля рейсів, ви насолоджуватиметесь чудовим видом на захід сонця, створюючи неповторну атмосферу та додаткові можливості для розслаблення та відпочинку.

Розмір цієї ділянки становить 10 соток, придатних для будівництва, та додатково 5-7 соток під сад, що відкриває широкі перспективи для ваших зелених ідей та власного оазису спокою. Не пропустіть свій шанс створити свій власний куточок у цьому унікальному місці!

image