Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №502973 - Продажа домов Дома, коттеджи

Ивано-Франковская область, Верховинский р-н, Верховина, Грушевского, 85

+38 (063) 277-0447
Роман, Хозяин
Открыть контакты
+38 (063) 277-0447
Роман, Хозяин
20 400 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 510000 / € 474419

Просмотров: 39
Обновлено: 28 мар 2024

Будинок в с.Верховина

О доме: 425 м2, кол-во этажей - 3, дом сдан, участок 16 соток, бассейн, газ, свет, водопровод, отопление, канализация, сауна;
отличное состояние

Запрошуємо вас оглянути цей неперевершений триповерховий будинок у чарівному карпатському селищі міського типу Верховина, Верховинського району, Івано-Франківської області. Цей будинок вражає своєю величчю та унікальністю кожного його куточка.

Загальна площа будинку складає 425 квадратних метрів. Перший поверх виконаний з цегли, а другий та третій - з дерева, використовуючи тверді та довговічні породи дерева для всіх дерев'яних елементів, таких як сходи, двері, ліжка та стільці.

Всередині вас зустрічає дуже стильний ремонт та вдале поєднання кольорів інтер'єру та меблів. Перший поверх має просторий зал-їдальню общою площею 81,6 квадратних метрів з їдальнею, барною стійкою, кухнею, котельнею та коморою. Тут також розташована побутова техніка: холодильник, морозильна камера та пральна машина.

З першого поверху є доступ до підвалу та виходу на подвір'я до сараїв з дровами. Крім того, є всі необхідні комунікації: світло, два бойлери на 160 літрів та твердопаливний котел на 40 кВт.

На другому поверсі розташовано 6 кімнат різної площі від 13,4 до 14,6 квадратних метрів, кожна з власним санвузлом та балконом. Також є дві кімнати з двома рівнями площею по 23,6 квадратних метрів, коридор та вихід на перший поверх до сауни.

Сауна обладнана санвузлом, кімнатою для відпочинку, роздягальнею, душем, басейном та парильнею на 7-8 осіб.

Площа третього поверху становить 46 квадратних метрів і вміщує більярдну, з великим більярдним столом, кутовим шкіряним диваном, а також має чудове освітлення та інтер'єр з картинами.

На ділянці площею 16 сотих зроблений ландшафтний дизайн з смереками, березами та туями. Також тут розміщена крита стоянка на 3 автомобілі, альтанка та сараї для дров і побутових приміщень.

Не пропустіть свою нагоду стати власником цього унікального будинку в самому серці Карпат!

image