Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №70448 - Сдам дом Дома долгосрочно

+38 (068) 169-9605
, Посредник
Открыть контакты
+38 (068) 169-9605
, Посредник
90 300 грн/мес

цена всего объекта:
$ 2258 / € 2100

Просмотров: 908
Обновлено: 22 фев 2023

Здам котедж з газ.опаленням, генератором!

О доме: 150 м2, кол-во этажей - 1, новый дом, участок 4 соток, рядом лес и вода, элитный дом, газ, свет, водопровод, отопление, канализация; дизайнерский ремонт, 2 с/у, интернет, TV, холодильник, мебель, кухонная мебель

Адреса: м. Іванковичі
Опалення: електрика
Вода: свердловина
Акумулятор/генератор: є

Площа будинку 150м.кв.: 3 спальні, 2 санвузли, 2 вбиральні, вітальня з кухнею, гараж і топкова, 4 тераси. Все підібрано за дизайном проекту.
Тут все зроблено з душею для гарного, комфортного та спокійного життя. Помічниця з дотримання чистоти в будинку приходитиме раз на тиждень, це входить у вартість оренди.

Будинок знаходиться біля чистого озера з джерельною водою та лісом у селищі Іванковичі, за 20 хвилин їзди Одеською трасою до ВДНГ. З панорамних вікон з кожної кімнати відкривається вид на воду та природу.
Будинок дуже теплий, спроектований для себе, збудований з дотриманням норм та використанням екологічних матеріалів.

Теплий гараж на одну машину і топкова розташовується на першому рівні, там встановлений газовий котел Bosch останнього покоління, ємність для водопідготовки, електрокотел, фільтр очищення води (блакитна вода, очищена до питної), акумулятор з інвертором для котла, Генератор Matari 5,5 кВт (забезпечує будинок повністю), великий радіатор Kermi, також є спеціальна розетка для зарядки авто.

Будинок знаходиться на другому рівні та облаштований септиком, який очищає воду на 98 відсотків, а також свердловиною з ємністю та насосом Wilo у будинок та у двір для поливу рослин.

По облаштуванню всередині будинку: тепла водяна підлога від котла з wifi регуляторами в кожній кімнаті, італійський камін від MCZ, який здатний опалювати всю площу будинку, ванна, душова, два унітази та дві раковини, безліч джерел світла, сенсорні вимикачі, рекуператори, кондиціонер інвертор з wifi, камери спостереження з освітлення та охорона Ajax на пульті у поліції.
Кухня зі шпону дуба, обладнана всією вбудованою технікою, індукційною плитою, посудомийною машиною, дод. системою очищення води та подрібнювачем продуктів.
Встановлено додаткові безперебійники для роутера та охорони, що дозволяє 10 годин перебувати в автономному режимі без світла.
RH-167-322

image