Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Замовляй оригінальні паучі VELO на myogo.com.ua в Україні

30.04.2024 | 08:19 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

На правах реклами.   

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність. 

паучі VELOПропонуємо познайомитися з паучами VELO - сучасним продуктом для повнолітніх споживачів нікотину. Ви можете ознайомитися з продукцією на сайті https://myogo.com.ua/a/products/velo і купити їх онлайн та офлайн в Україні. 

Чим відрізняється оригінал від підробки 

На ринку нікотинових паучів важливо вміти розрізнити оригінальний продукт від підробки. O'go пропонує лише  продукцію від виробника, а тому купуючи на myogo.com.ua, ви гарантовано отримуєте якісний товар. Основні ознаки оригіналу – це наявність унікального коду перевірки на упаковці, висока якість друку етикетки, а також відповідність смаку та аромату заявленому виробником. 

Види міцностей, маркування та асортимент смаків VELO 

Паучі VELO доступні у різних варіантах міцностей, що дає змогу підібрати продукт відповідно до індивідуальних переваг. Маркування на упаковці чітко позначає міцність та смак, щоб зробити свій вибір.  

Асортимент смаків охоплює: 

  • Освіжаючі смаки — такі смаки як м'ята пропонують споживачам відчуття освіжаючого ефекту.  

  • Фруктові паучі відзначаються яскравими та насиченими смаками. Від ароматних ягід до тропічних фруктів, вони пропонують солодку альтернативу. 

В асортименті запропоновані такі варіанти смаків:  

  • VELO CITRUS FROST Х-STRONG — зі смаком цитрусового лимона та охолоджуючої перченої м'яти, створює освіжаючий ефект.  

  • VELO GROOVY GRAPE Х-STRONG — зі смаком червоного винограду з легкою кислинкою, що надає освіжаючого ефекту.  

  • VELO BERRY FROST MEDIUM MINI — яскраве поєднання смаків дикорослих ягід з охолоджуючим ефектом м'яти та ментолу.   

  • VELO BERRY FROST X-STRONG — насичений смак лісових ягід у поєднанні з охолоджуючою м'ятою та ментолом, який пропонує помірну міцність.  

  • VELO FREEZE X-STRONG — смак екстремальної перцевої м'яти.  

  • VELO ICE COOL STRONG — цей міцний ментоловий смак забезпечує відчуття свіжості.  

  • VELO TROPIC BREEZE Х-STRONG — зі смаком тропічних ягід, що розкривається витонченими нотами кокоса та ананаса.  

  • VELO URBAN VIBE ULTRA — смак енергетичної кислинки та соковитість спілої журавлини, що створена для динамічного сучасного життя.  

  • VELO X-FREEZE ULTRA — цей смак відзначається міцністю та свіжістю, пропонуючи освіжаючий ефект завдяки високій концентрації крижаного ментолу.  

  • VELO ARCTIC FROST MAX — цей смак комбінує подвійний освіжаючий ефект прохолоди з арктичною свіжістю ментолу та гостротою перцевої м'яти, пропонуючи  ментолову свіжість.   

Реєструючись на сайті myogo.com.ua, ви не лише отримуєте  можливість придбати нікотинові паучі, але й приєднатися до o'go Club — програми лояльності, що відкриває купу переваг. Учасники клубу можуть накопичувати ХР за покупки, запрошення друзів*, відгуки про товари, а також за реєстрацію пристроїв. Накопичені ХР можна обміняти на сертифікати, ексклюзивний мерч тощо. 

З myogo.com.ua ви не просто купуєте нікотинові паучі, а стаєте частиною великої спільноти, що цінує прагнення до кращого. Приєднуйтесь до o'go Club, накопичуйте ХР і отримуйте найбільше від кожної своєї покупки. 

* друг - повнолітній споживач нікотиновмісної продукції.   

Rss лента статей Просмотров: 360
image