Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Терміновий онлайн-кредит без відмов і зайвого клопоту: про що потрібно знати кожному

27.03.2024 | 08:17 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

Ніхто не застрахований від неочікуваних фінансових труднощів. Гроші можуть терміново знадобитися для оплати за навчання, подорожі або лікування. Звернутися до банківських установ не завжди можливо, оскільки дотримання формальностей займає багато часу. Швидко вийти зі складної грошової ситуації допоможуть мікрофінансові організації. МФО пропонують менші суми, ніж банки, проте дозволяють отримати необхідні кошти швидше і простіше. Подробиці — далі в матеріалі.

онлайн-кредит Portmone

МФО чи банк: куди звернутися за кредитом

Головна особливість мікрокредитування полягає у спрощеній процедурі отримання коштів. МФО не вимагають документи, що підтверджують дохід, не залучають до процесу поручителів і не враховують кредитний рейтинг, приймаючи рішення. Для отримання коштів часто достатньо паспорту та ідентифікаційного коду. Водночас процес розгляду заявки в банку займає не один день — фінансові установи детально перевіряють платоспроможність позичальника, а це вимагає багато часу. 

Мікрофінансові організації приймають рішення швидко, адже використовують кредитний скоринг, що дозволяє майже миттєво спрогнозувати ймовірність повернення коштів позичальником. До того ж звернутися в МФО та отримати гроші можна хоч рано вранці, хоч опівночі. А ось щоб подати кредитну заявку в банк, необхідно підлаштовувати свої плани під робочий графік обраної установи.

Неможливо оминути й недолік мікропозик — відносно високі відсотки. Ставка за кредитом зазвичай становить близько 2% на день. Деякі організації пропонують новим клієнтам пільгові умови — ставку від 0,01%, що надає можливість протестувати зручність сервісу. Такий варіант майже не пов’язаний з ризиком для гаманця: головне — відповідально підійти до вибору МФО. 

Щоб швидко вибрати надійну мікрофінансову організацію та отримати кошти на картку, раціонально скористатися можливостями платформи Portmone. На сторінці https://www.portmone.com.ua/r3/kredyt-onlayn-na-kartu представлено безліч перевірених пропозицій. Тут можна оцінити переваги кожного конкретного кредитного продукту, побачити максимальний термін, впродовж якого діятиме угода, оцінити реальну річну ставку та інші нюанси кредитування.

Як взяти терміновий кредит за допомогою Portmone

Проста інструкція допоможе без клопоту взяти гроші в борг:

  1. На сайті portmone.com.ua оберіть пункт «Кредити».
  2. Натисніть кнопку «Оформити кредит». 
  3. Виберіть організацію і натисніть «Оформити». Система автоматично спрямує вас на сайт обраного кредитора.
  4. Зареєструйтеся та введіть дані, необхідні для заповнення заявки. Найчастіше достатньо вказати бажану суму, термін кредитування, серію паспорта та ІПН.
  5. Після цього відправте заявку, підтвердивши тим самим намір оформити кредит. Якщо організація винесе позитивне рішення, гроші надійдуть на вказану банківську картку протягом 5–15 хвилин, але інколи процес може зайняти більше часу.

Погасити кредит також можна через Portmone. Для цього варто обрати розділ «Кредити», знайти потрібну компанію в переліку, ввести необхідні дані (номер телефону або кредитного договору, ПІБ, ІПН, суму) та натиснути «Оплатити». 

Платформа є абсолютно безпечною та надійною, що підтверджується міжнародним стандартом PCI DSS. Для захисту онлайн-платежів використовується сучасна технологія токенізації, що гарантує безпеку особистих даних користувачів і мінімізує ризики шахрайства. 

Rss лента статей Просмотров: 582
image