Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
ЖК Парус Smart
Львов, Франковский район

ул.Трускавецкая

Контакты продавца
Продажа: от 16500 грн/м2

Готовность: строится

Новостройка комфорт-класса

Просмотров: 17895

Отзывы о ЖК Парус Smart. Львов, Франковский район

Положительные: 0
Негативные: 5
Оставить отзыв

Олександр 04.07.2023 14:48 Ответить на отзыв

Не раджу нікому купувати житло у цього забудовника... Повний хаос ... В дощ усі підвали плавають... Ціни на ком послуги самі високі в Україні... УК змінити не можливо і вона робить все в інтересах забудовника а не власників квартир....З кондиціонуванням велика проблема бо воно в генеральному плані взагалі не продумане тому щоб установити кондиціонери доводиться платити тисячі ДОЛАРІВ!!! Кака в золотій обгортці. УК Парус сіті просто обманюють людей і наживаються на власниках і в носі усіх мають.

Ірина 15.11.2021 20:17 Ответить на отзыв

Добрий день. Сьогодні як раз всі мешканці отримали платіжки за жовтень. По опаленню - 1 Гкал - 3850 грн. Тепловтрати (!) приблизно 15 грн за кв.м. Тобто чи користувались ви опалення, чи ні - заплатіть. За квартиру 45 кв.м.приблизно 700 грн.тільки тепловтрат. Ніяких обгрунтувань тарифів немає. А так зовні все гарно виглядає...

Іван 22.12.2020 13:18 Ответить на отзыв

Я власник квартири в 4 секції. Здали на 9 місяців пізніше обіцяного, котельня рік не працювала, а тепер працює з постійними перебоями. Світло постійно зникає, також скачки напруги. Підвал затоплює. Комуналка збільшена через якісь незрозумілі надбавки в тарифах, бо нема прямих договорів... Компанія парус бреше і робить халтуру

Ksenia 08.10.2021 13:11 Ответить на отзыв

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яка ситуація з котельнею станом на сьогодні? Чи вирішили проблеми з опаленням/гарячою водою? І чи задоволені якістю будівництва даного забудівника? Розглядаємо можливість придбання квартири, буду вдячна ща відгуки

Maksym 01.12.2020 22:17 Ответить на отзыв

Пишу відгук як власник квартири, а не як найнятий блогер і т.п. Одні розчарування: - котельня не запущена належним чином, опалення з перебоями, а гарячої води в кранах не було ще від моменту здачі будинку - а це вже більше року! - світло вимибиває - від чого зникає і вода; - вологість і пліснява на вже зроблених ремонтах мешканців - при підлозі - тобто косяк забудовника, а не затоплення сусідів; - будинок не зданий ще ні Львівгазу, ні Львівобленерго, ні Львівводоканалу - звідси відсутність індивідуальних договорів на квартири; - підтоплені підвальні приміщення після осінніх дощів; - Управляюча компанія будинком до недавна була пов'язана з самим забудовником по бенефіціарах - а звідси затягування часу у вирішенні недоробок..

Andriy 11.12.2020 13:56 Ответить на отзыв

Доброго дня, п. Максим! А яка ситуація на сьогодні? Надалі така ж плачевна картина? Розглядав варіант придбання квартири у 3-ому будинку... А тепер не знаю, що робити... І взагалі по якості квартир, надайте свою оцінку, будь ласка. Дякую!

Олена 01.12.2020 21:43 Ответить на отзыв

Будинок введений в експлуатацію в липні 2019, станом на 01.12.20 - гаряча вода відсутня, опалення в тестовому режимі включили декілька тижнів тому, зі світлом також проблеми, благоустрою нема, шуми від ІТП до четвертого поверху, в травні затопило підвали - досі виправляють ( на словах) і писати можна ще багато, одним словом ДУМАЙТЕ добре перед купівлею тут помешкання!

Максим 28.05.2020 14:24 Ответить на отзыв

Нормальний забудовник. Труднощі є всюди, але можна зайти в групу мешканців і побачити як спілкуються мешканці між собою і вирішують питання. Основна проблема це не свідомі майстри котрі порушують правила виносу сміття та паркування авто. А все інше виглядає досить приємно. В любому випадку це краще ніж заселити б в старий будинок, де за стінкою може бути наркопритон, хтось тримає свій вічний запорожець та ремонтує його теж вічно, і нічого ти йому не скажеш бо він там народився. Забудовник доступний до діалогу у всіх питаннях і знаю що стартово значно менше проблем ніж моїх друзів що купили помешкання в інших забудовників. Навіть в люкс класу.

Галина 20.05.2021 00:31 Ответить на отзыв

Скажіть, будь-ласка, в цьому жк є можливість встановити лічильники на опалення, щоб за відсутності не користуватись ним і відключати?

Анна 05.05.2020 17:53 Ответить на отзыв

Реклама, реклама, реклама, а по суті перший будинок здали "вчасно в липні", а дозволили почати ремонти лише з кінця грудня. Опалення - центральне, розхвалена котельня, яка запрацює лише, коли 70 % мешканців заселиться.... Тому на горачу воду найближчим часом ніхто не розраховує. Будинку ще нема року, а вже проблеми із світлом, ліфтами і брудна вода. Нікому не рекомендую вкладатись в таку нерухомість.

Юра 28.05.2020 13:43 Ответить на отзыв

Анна, дуже цікавий коментар. Частково погоджусь, але тільки з рекламою, вона у них дійсно хороша. А от з приводу вчасно, назвіть мені забудовників які на сьогодні здають все вчасно. Стосовно 70% і ремонтів так це питання спірне. Наскільки мені відомо, у 1 будинку вже заслено більш ніж 15 квартир, і успішно почали вести ремонт. А більшість комерційних приміщень. здані в оренду для ряду бізнес-підприємств. У кожній секції першого будинку світло наче було. А ліфти працювали, буквально вчора оглядав обєкт. Анна, уточніть будь ласка в яку нерухомість рекомендуєте вкладатись Ви? Дякую.

Анна 01.12.2020 18:19 Ответить на отзыв

Юра, це ви ще не жили в цьому горе-будинку. Якщо б не активні мешканці, то тут був би смітник і повний холод. Друга зима, а опалення подали (тестове) лише кілька тижнів тому. І що ви думаєте - щодня звернення, що десь капає - протікають труби і крани, які ставив забудовник! На деяких поверхах набухла плитка, моркі стіни на кортдорох, пліснява.

Андрій 15.05.2020 15:30 Ответить на отзыв

По здачі трохи затримали, хоча зараз це здебільшого у всіх забудовників, тому не критично. Запуск людей для ремонту і здача будинку це різні речі, здача будинку дозволяє запустити процес оформлення права власності, а от отриманя ключів вже відбувається після отримання права власності. Стосовно дахової котельні - це вже нюанси самої технології, напротивагу цьому в неї є суттєвий плюс - суттєво менші енергозатрати, тому тут треба визначитись що вам важливіше, довгострокова вигода чи повна автономія. У нашій секції зі світлом та ліфтами проблем немає, а вода дійсно інколи брудна - але це скоріше нюанс запуску будинку - в брата квартира в іншій новобудові і на початках вода також була брудна, що логічно так як всюди йдуть ремонти. Загалом все як у всіх - не гірше і не краще, кажу як власник квартир в 3ьох новобудовах.

Анна 01.12.2020 18:24 Ответить на отзыв

Затримують і компенсовують затримки, а тут вчасно і що? Світло вибиває (а тут все на електриці), вентканали чомусь мокрі, пліснява у багатьох квартирах, ше досі нема гарячої води, а опалення в тестовому режимі гріє не у всіх. Хто ставив теплу підлогу - має більше проблем ніж вигоди. Садок уже перенесли в третій будинок, цікаво чи він взагалі буде) А ще зовсім нема звукоізоляції - і дізнаєшся про це тоді, коли вже сусіди з'являються.

Степан 30.03.2017 11:55 Ответить на отзыв

Цікаво, на скільки надійний буде цей проект. Чи ще хтось серйозно цікавиться цим обєктом? Можливо є якась корисна інформація чи порада.

Олег 10.05.2017 01:54 Ответить на отзыв

Досить хороша компанія , все на вищому рівні. Раджу

Анна 01.12.2020 18:28 Ответить на отзыв

На вищому рівні хіба обіцяють виправити недоліки. Халтурно провнли гідроізоляцію підвалів, а там продані комори за такими ж цінами, майже як смарт квартири на вході, і там мокро ще від літа, а забудовник чекає, зоб самі висохли ті комори, щоб приступити до ремонту. А ще не рвдко якусь трубу прорве, бо майстри зливають все підрчд, а про хороші труби тут і не чули. Тому про який рівень ви говорити?

Юлія 30.06.2021 11:47 Ответить на отзыв

Придбали квартиру в 2- му будинку. Якщо є спільнота мешканців ЖК як можна до неї потрапити щоб розуміти з якими проблемами можна стикнутись при заселенні.

Ksenia 08.10.2021 14:39 Ответить на отзыв

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яка ситуація з котельнею станом на сьогодні? Чи вирішили проблеми з опаленням/гарячою водою? І чи задоволені якістю будівництва даного забудівника? Розглядаємо можливість придбання квартири, буду вдячна за відгуки

Ігор 05.04.2017 16:35 Ответить на отзыв

Бронював квартиру в них, майже все вже заброньовано. Продажі почнуться після Паски.
image