Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Під Києвом з’явилося перше котеджне містечко з власною середньою школою

01.09.2015 | 13:00 Раздел: Новостройки Источник: meget - все о недвижимости

1 вересня  2015 р. у новій приватній школі Britannica School, яка відкрилась у котеджному містечку Green Hills, вперше відбулось свято першого дзвоника.

britanica-schoolЗахід відкрив урочистою промовою Володимир Тимочко, керуючий директор Dragon Capital, керівник проекту «Котеджне містечко Green Hills».

«Для комфорту наших жителів ми створили школу безпосередньо у містечку, щоб можна було із спокійним серцем відпустити свою дитину до школи і бути впевненим у її безпеці. Ми стали першим котеджним містечком в Київській області, в якому відкрилась базова середня школа, де діти навчаються з 1 по 9 клас», – говорить Володимир Тимочко.

Britannica School – це приватна базова середня школа, яка розташована за містом в унікальній будівлі загальною площею понад 1 200 кв. метрів, спеціально спроектованій та побудованій з мрією про довершений освітній заклад. Школа розрахована на 144 учня 1-9 класів та 50 дітей у групах дошкільного розвитку. В кожному класі навчатиметься 16-18 дітей.

Тут з понеділка по п’ятницю з 8 ранку до 7 вечора діти навчаються, відпочивають, готують домашні завдання, повноцінно харчуються 5 разів та живуть повним шкільним життям.

britanica-school2

Окрім предметів загальноосвітньої програми, школа пропонує творчі активності (музична студія, художня студія, театр-студія, журналістика, кіно-фото студія) та спортивні заняття (футбол, баскетбол, карате, танці, ролики, йога, шахи).

«Чому ми співпрацюємо саме з Britannica School? Тому що нам імпонує європейський підхід цього закладу до освіти дітей: відношення до навчання, як природного процесу пізнання світу, увага до розвитку особистості дитини, її талантів, а також фізичного та творчого розвитку, які часто ігноруються державними загальноосвітніми закладами», – коментує Володимир Тимочко.

britanica-school3

Директор Britannica School Аліна Зайченко привітала присутніх дітей та їх батьків зі святом та запросила школярів власноруч розрізати червону стрічку з нагоди відкриття школи.

«Ми пишаємося новою гарною будівлею та її сучасним обладнанням: безпечними класами, ергономічними партами та стільцями, електронними дошками, сучасною хіміко-фізичною лабораторією, системою миттєвого електронного тестування знань за 30 секунд, обладнанням для віртуальних подорожей епохами, континентами, океанськими глибинами та далекими планетами» - коментує Аліна Зайченко.

britanica-school4

Britannica School – це приватна базова середня школа, яка розташована за містом на території котеджного містечка Green Hills. Це школа, в якій 144 учня, 30 експертів-вчителів, 4 сторони світу та 122 928 цеглин створили нову реальність знань.

Головне для Britannica School – це особистість учня, його таланти. Мета щоденної праці всього колективу – допомогти дитині знайти себе та гармонійно і правильно розвивати свій потенціал; застосовувати особистісно орієнтований підхід, узгоджуючи інтереси усіх дітей класу; спрямувати на шлях, який дитина зробить своєю дорогою. У школі навчальний матеріал подається набагато ширше та глибше, ніж написано в будь-якому підручнику.

britanica-school5

Одним з ключових принципів школи є всебічна турбота про здоровий фізичний розвиток, повноцінне п'ятиразове харчування та досконале медичне обслуговування – безпека навчання та безпека відпочинку – це 360˚ турботи про дітей.

Котеджне містечко Green Hills – це перше американське містечко в Україні, побудоване великим британським девелопером Dragon-Ukrainian Properties & Development, з повністю функціонуючою соціальною та інженерною інфраструктурою.

britanica-school6

Містечко розташоване в екологічно чистому районі біля села Віта-Поштова, в 10 км від Києва, в оточенні красивого лісу і трьох озер. Спільні барбекю у вихідні, організація родинних свят разом з сусідами і тепла, привітна атмосфера та відсутність огорож між будинками – ось що робить життя тут унікальним. А найвищий рівень комфорту та сервісу дозволить Вам забути про всі побутові проблеми.

Контакти прес-служби:

Анна Ржонцова

Менеджер з маркетингу

Tel: +380 44 4907120

Mob: +380 50 3882577

E-mail: rzhontsova@dragon-capital.com

www.dragon-capital.com

Наталія Ряска

Директор з маркетингу

Tel: +380 44 4907120

Mob: +380 50 3550566

E-mail: ryaska@dragon-capital.com

www.dragon-capital.com

Rss лента новостей Просмотров: 1974
image