Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Нові будинки у житловому комплексі «Паркові Озера»

06.02.2015 | 11:30 Раздел: Недвижимость Украины Источник: Meget

ЖК Парковые озера Компанія «Інтергал-Буд» успішно виконує свої зобов’язання та продовжує активне зведення нових будинків у восьми житлових комплексах Києва.

Незважаючи на економічну та політичну ситуацію в країні, у ЖК «Паркові Озера» продовжується будівництво будинку №8 ІІІ черги на 200 квартир. Розпочато нове будівництво двох будинків №9 та №10 загальною площею майже 40 000 квадратних метрів на 398 квартир.

Одним із показників успішності проекту є не тільки кількість зданих будинків, а й кількість квартир, які знайшли своїх господарів. Вже заселено більше 1 000 комфортних осель. А у будинку №9, продаж квартир у якому було розпочато в грудні 2014 року, на даний час вже реалізовано понад 30% квартир.

В чому ж секрет популярності житлового комплексу?

Це і мальовничий краєвид, який відкривається з вікон квартир, і комфортні планування та елегантні інтер’єри, парк та озеро поруч, сучасна територія спорту та активного відпочинку, інноваційний дитячий садок та кращі інженерні системи і енергозберігаючі технології.

Деталі, щодо придбання квартир у житловому комплексі «Паркові Озера», дізнавайтесь у відділі продажу за телефоном: (044)220-01-11Интергал-Буд

Про Забудовника: Компанія "Інтергал-Буд" заснована в 2003 році у Львові і сьогодні є однією з найбільших девелоперських компаній в Україні. За час своєї діяльності "Інтергал-Буд" реалізував понад 60 проектів у сфері житлової і комерційної нерухомості загальною площею більше 700 тисяч кв. м. У проектному портфелі компанії, окрім реалізованих та поточних проектів, заплановано проекти загальною площею понад 2,3 мільйони квадратних метрів.

Rss лента новостей Просмотров: 1201
image