Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Весняна акція в ЖК Echo Park 2: знижка до 220 тис.грн

17.03.2021 | 12:44 Раздел: Новостройки Источник: ЖК Echo park 2

Ваша знижка на квартиру в ЖК Echo Park 2 до 220 тис.грн

Весняна знижка 16% на обрані квартири

  • Стильні фасади будинку, сучасне лобі з деревами, підземний паркінг, територія під цілодобовою охороною
  • Поруч з будинком - ліс, озеро та Київ

Кількість квартир обмежена!

Пропозиція діє до 31 березня!

ЖК Echo Park 2

Про ЖК Echo park

ЖК Echo park розташований в 250 метрах від Києва на вул.Велика Кільцева, 9.

Характерними особливостями комплексу є - закрита зелена територія, стильні фасади будинків, наявність підземного паркінгу з доступом з під'їздів, а також цілодобова охорона.

Недалеко від житлового комплексу знаходяться зупинка громадського транспорту (250 метрів), в радіусі 200 метрів: гіпермаркет "Ашан", "Ельдорадо", фітнес клуб "Everyday Fitness" з басейном, дитячий сад, школа, парк, озеро.

Про забудовника

Компанія BD Holding має репутацію надійного забудовника. Кожен житловий комплекс компанії - "Празький квартал", "Львівський", "Аметист", "Echo park", "Muller Haus" і житлова програма "Европейка" - це комплексний підхід до побудови середовища: з власною розвиненою інфраструктурою і високим якістю будівництва.

Крім того, в 2016 році BD Holding проекту "Echo park" став призером престижної європейської премії в області нерухомості та девелопменту "The European Property Awards", а в 2015 - відзначений премією Девелопер Року (Український Будівельний Олімп).

BD Holding є соціально-відповідальною компанією. Зусиллями компанії був розширений і оновлений державний дитячий сад, відкрито спортзал з безкоштовними дитячими секціями. У 2016 році компанія подарувала жителям передмістя парк відпочинку з дитячим майданчиком, зоною для гри в настільний теніс і зоною для кемпінгу.

Rss лента новостей Просмотров: 2912
image