Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Топ-5 цифрових піаніно Kawai

26.06.2023 | 10:12 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Одним з найпопулярніших в усьому світі виборів серед музикантів-піаністів є цифрові піаніно Kawai. І справді, як з практичної, так і з акустичної точок зору це одні з найкращих інструментів, що з'явилися за останні десятиліття. Вони поєднують в собі чудову виразність живого звучання, елегантний, простий та ергономічний дизайн, демократичну вартість та доступність більшості музикантів, безпеку та екологічність. Фахівці музичного інтернет магазину Музлайн підготували для нашого матеріалу топ-5 найкращих моделей цифрових піаніно від японської компанії https://kawai.muzline.ua/

каваі цифрові синтезатори

  • Kawai KDP-120

Елегантне та красиве інтер'єрне піаніно, що уособлює в собі уявлення більшості людей про ідеальний музичний інструмент, що можна поставити у вітальні. До того ж, він має чудове звучання - стримане, але експресивне, динамічне та витончене. Власне, хоча бренд і позиціонує його як інтер'єрний інструмент, це цілком повноцінне функціональне піаніно, яке підходить для навчання, домашнього напівпрофесійного музикування, викладання і тд. 

  • Kawai VPC-1

Найкраща модель початкового рівня, що є в асортименті бренду. Вона орієнтована на новачків, але має прекрасний потенціал і надає чудовий запас для розвитку. До того ж, це компактне і зручне піаніно, яке можна поставити як вдома, так і в класі або офісі. Завдяки інтелектуальному регулюванню гучності звучання піаніно можна налаштувати під існуючі умови, а за необхідності можна підключати до нього і навушники. 

  • Kawai CN-201

Яскравий представник професійної лінійки сценічних концертних піаніно. Його найсильнішою стороною є поєднання потужного звукового процесора та, без перебільшення, досконалої клавіатури, що здатна передавати найтонші нюанси виконання складної академічної та класичної музики. Інструмент для підготовлених музикантів віртуозів з великим досвідом та майстерністю. 

  • Kawai ES520

Це піаніно можна сміливо назвати медіанним - воно є золотою серединою між професійними та напів професійними сегментами, та зібрало в собі усе найкраще від обох - розумну економність, скромність та практичність бюджетних моделей, чудовий звук і реалістичну клавіатуру від дорогих концертних інструментів. Прекрасний вибір для учнів музичних училищ та консерваторій, а також для поціновувачів комфорту і якості. 

  • Kawai ES-120

Як кажуть фахівці музичного інтернет-магазину Muzline, ця модель є бестселером бренду на вітчизняному ринку.

цифровий синтезатор каваі

Недороге, якісне, красиве піаніно, яке обирають для навчання та на заміну акустичними моделям. Покупців приваблює його виразний естетичний дизайн, зручна чутлива клавіатура та приємне звучання, що за реалістичністю може змагатися з тембрами дорогих акустичних моделей.

Rss лента статей Просмотров: 653
image