Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
53

Объявление №2933823 - Продам квартиру 3 ком.

Киев, Святошинский р-н, Никольская Борщаговка, Зодчих ул., 30

+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
Открыть контакты
+38 (098) 174-4918
риелтор - Лариса, Посредник
1 930 000 грн

цена всего объекта:
$ 48250 / € 44884

Просмотров: 479
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 3/9 эт.

О квартире: 58/42/7м2

Продається квартира з відмінним потенціалом для ремонту на третьому поверсі на вулиці Зодчих, 30. Ця квартира пропонує вам можливість створити власний унікальний дизайн та зробити її затишною і комфортною.

Хоча квартира потребує ремонту, вона гарантує чудовий стартовий пункт для ваших ідей та планів. Третій поверх забезпечує вам відмінне освітлення та прекрасний вид з вікон.

Розташування квартири є ще однією перевагою. Тихий спальний район, де ви можете насолоджуватися спокоєм та комфортом для життя. Транспортна розв'язка також зручна, що дає можливість легко діставатися до будь-якої точки міста.

Квартира вже має газові комунікації, що робить її ще більш привабливою для майбутнього власника. Це дозволить вам приготувати їжу та отримувати гарячу воду за своїми потребами.

Зверніть увагу, що стан квартири вимагає ремонту, але це чистий полотно, на якому ви можете створити свій власний внутрішній світ. Якщо ви шукаєте проект для власного житла або інвестиції, ця квартира може бути відмінним вибором. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири та реалізувати свої ідеї.
- вул. Жилянська - вул. Борщагівська - просп. Любомира Гузара - просп. Леся Курбаса (зал. ст. Борщагівка) - вул. Володимира Покотила - бульв. Кольцова - вул. Еспланадна - вул. Саксаганського - вул. Льва Толстого - пл. Петра Кривоноса - вул. Василя Липківського - пл. Солом'янська - пр. Повітрофлотський - пл. Севастопольська - бульв. Чоколівський - пл. Космонавтів - бульв. Чоколівський (зал. зуп. Караваєві дачі) - вул. Вадима Гетьмана - вул. Борщагівська - пр. Космонавта Комарова (зал. ст. Борщагівка) - пр. Леся Курбаса - вул. Академіка Корольова - вул. Сім'ї Сосніних - вул. Зодчих -
Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-772-478-MG.

image