Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
52

Объявление №2899844 - Продам квартиру 2-ком.

Киев, Шевченковский р-н, Центр, Сечевых Стрельцов (Артема) ул., 53

+38 (095) 867-1493
риелтор - Ирина, Посредник
Открыть контакты
+38 (095) 867-1493
риелтор - Ирина, Посредник
3 474 000 грн

цена всего объекта:
$ 87286 / € 81055

Просмотров: 735
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 8/8 эт.

О квартире: 47/24/9м2

Продається комфортабельна 2-кімнатна квартира, розташована на вулиці Артема 53 (Сечових Стрільців), що знаходиться в самому серці історичного центру Києва. Будівля є спецпроектом і зроблена з теплого кирпича, що гарантує стійкість та комфорт під час холодних періодів.

Квартира розташована на 8-му поверсі з 8-ми поверхового будинку. Кришу будинку було повністю відремонтовано у 2017 році, а високий технічний поверх надає додаткової можливості для організації зручних просторів.

Приблизна загальна площа квартири становить 47 квадратних метрів. Є простора кухня, яка забезпечує комфорт приготування їжі. Дві кімнати у квартирі роздільні, що надає приватності та можливості створити індивідуальні зони для відпочинку та роботи.

Квартира вже має якісний ремонт, що додає особливого шарму та стилю до інтер'єру. При потребі, її можна придбати разом із меблями та технікою, що робить переїзд безпроблемним та зручним.

Квартира також має застеклений балкон, де ви можете насолоджуватись свіжим повітрям та краєвидами. Газовий котел Bosch забезпечує ефективне опалення, а наявність лічильників на газ, воду та двотарифного лічильника на електрику дозволяє економити ресурси.

Додатковими перевагами є хороший ліфт, чистий під'їзд та зроблений ремонт. Комплекс знаходиться у зручному місці з усіма необхідними зручностями навколо: парки, школи, супермаркети, дитячі садки, зупинки транспорту та центр творчості.

Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником комфортної квартири в самому серці Києва! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд ква.вул. ЮРІЯ КОНДРАТЮКА - просп. Маршала Рокосовського - вул. Полярна - пл. Тараса Шевченка (автостанція "Полісся") - вул. Вишгородська - вул. Кирилівська - Подільський узвіз - вул. Овруцька - вул. Герцена - вул. Юрія Іллєнка - пл. Лук'янівська (М "ЛУК'ЯНІВСЬКА") - вул. Січових Стрільців - пл. Львівська - вул. Велика Житомирська - вул. Володимирська - пл. Софійська - вул. Софійська - МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ (М "МАЙДАН НЕЗАЛЕЖНОСТІ")

Номер оголошення на сайті компанії: SF-904-531-MG.

image