Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №2492267 - Продам квартиру 4-ком.+

Луцк, Гончара, 1

+38 (095) 432-0211
, Представитель
Открыть контакты
+38 (095) 432-0211
, Представитель
3 995 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 100000 / € 92051

Просмотров: 212
Обновлено: 03 окт 2019

Ексклюзивний видовий пентхаус в р-ні Порт Сіті!

О доме: 9/10 эт., кирпич, в доме лифт, новый, дом сдан, Світлий хутір, элитный, есть охрана, парковка

О квартире: 220м2, под чистовую, комнаты смежно-раздельные

Продамо розкішний видовий пентхаус у найкращій новобудові міста – ЖК «Світлий хутір», від компанії «Казкова оселя». Житловий комплекс бізнес-класу, з відмінними техніко-будівельними характеристиками, оригінальною архітектурою і закритою прибудинковою територією. Будинок збудовано з червоної керамічної цегли (повнотіла цегла М-125), фасад утеплено мінватою і оздоблено матеріалами «CERESIT».
Внутрішньобудинкове подвір’я огороджене, діє система відеонагляду й фіксованого потрапляння на територію комплексу. Встановлено домофон, діятиме консьєрж-сервіс. На першому поверсі облаштована кімната для зберігання велосипедів і дитячих візочків. Поруч – окремий загальний санвузол.
У дворі будинку – велика автопарковка, передбачені паркомісця як для мешканців комплексу, так і для їх гостей. Облаштовані дитячий і спортивний майданчики.
У будинку встановлено безшумний прохідний ліфт «OTIS» (розраховані на 8 осіб, вантажопідйомність 630 кг), на міжквартирних площадках стоять світлові датчики руху.
Загальна площа пропонованих апартаментів – 206 кв.м., що включає у себе два житлові рівні і простору терасу з панорамним виглядом на місто. Відкрите просторе планування має опцію вільної реконструкції під власне дизайнерське бачення і життєві пріоритети. Висота стель – 2.7 м., кімнати спроектовані у пропорції 2/3.
Як приємний бонус – індивідуальний вихід на дах будинку, де можна облаштувати додаткову відпочинкову зону.
Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел Bosch), облаштовані сталеві радіатори і покладена тепла підлога. Заведені усі комінкації, покладена мідна електропроводка. Встановлені сучасні металопластикові вікна (енергозберігаючий 6-камерний профіль та 2-камерний склопакет з сонцезахисним напиленням), є два просторих балкони.

image