Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №498428 - Продажа домов Дома, коттеджи

Тернопольская область, Збаражский р-н, Збараж, Ольги Кобилянської вул., 28

+38 (067) 699-7256
Гудак Володимир, Посредник
Открыть контакты
+38 (067) 699-7256
Гудак Володимир, Посредник
636 000 грн

цена всего объекта:
$ 15900 / € 14791

Просмотров: 997
Обновлено: 27 апр 2024

О доме: 61 м2, участок 14 соток;

Ексклюзив без комісії для покупця!!!
Продається затишний будинок у селі Базаринці, по вул.Молодіжній, будинок 28, Збаражського району, Тернопільської області, що є в пяти хвилин ходьби до центру Збаража. Будинок знаходиться на вулиці Молодіжна і має відмінне розташування, що дозволяє насолоджуватися спокоєм і тишею сільського життя.
Площа будинку становить 61 квадратних метрів, що забезпечує комфортне розміщення для всієї родини. У будинку є 3 спальні, що дає можливість кожному мешканцю мати свій власний приватний простір. Будинок має лише один поверх, що робить його зручним для розміщення молодої сімї або людей похилого віку.
У будинку є індивідуальне газове опалення, котел і батареї тимчасово демонтовані так, як там ніхто не проживає, але при купівлі будуть надані покупцям. Також у будинку є проведено воду і свій септик.
Ділянка, на якій розташований будинок, має площу 14 соток. Це дає можливість насолоджуватися простором і зеленими насадженнями. У дворі є місце для створення зони відпочинку або для ведення особистого сільського господарства.
Будинок розташований на відстані 24 кілометрів від Тернополя, що дозволяє насолоджуватися приватністю сільського життя, але при цьому мати доступ до всіх необхідних сервісів та інфраструктури міста.
Продається без комісії, що робить цю пропозицію ще більш привабливою для покупців.
Не втрачайте час, задумуйтесь про затишок і комфорт у новому будинку вже сьогодні.

Подробнее на сайте

image