Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №486467 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (063) 614-3367
риелтор - Владислава, Посредник
Открыть контакты
+38 (063) 614-3367
риелтор - Владислава, Посредник
8 492 000 грн

цена всего объекта:
$ 213367 / € 198133

Просмотров: 1508
Обновлено: 06 мар 2024

О доме: 240 м2, участок 14 соток;

Пропонуємо до вашої уваги житловий двоповерховий котедж в мальовничому, елітному місці в Броварського районі в самому селі Зазім"ї.
Ділянка та будинок приватизовані з документами. Сам будинок будували по архітекторному проекту, додержані всі норми будівництва. Стіни зведені з піноблоку, зовні облицювальна цегла, товщина стін 60 см. Виконаний авторський євроремонт з якісних та дорогих матеріалів.
Загальна площа 240кв.м з камінним залом, простора кухня, вбиральня, шість кімнат, два санвузли, топочна, гардиробна. Сам камін встановлений з водяним контуром, тут насолоджуємося і видом живого вогню та й отримуємо тепло в результаті згоряння незначної кількості дрів.
Будинок облаштований новою необхідною побутовою технікою та новими меблями, вбудована кухня, техніка, все що необхідно для першої потреби в будинку бо ми вже на старті переїзду.
Комунікації справно працюють, є система фільтрації води Ecosoft,
Будинок телий та комфортний, Опаленнявід газового двухконтурний котел та дровяного каміна, електрика 3 фази з лічильником день/ніч, власна сверловина, каналізація септик, швидкоскоросний інтернет, вивіз сміття.
Все нове, є ще сухий підвал. Частина території озеленена газоном. Доріжки та парковка на 3 авто виможена новою тротуарною плиткою Старе місто. Ділянка огорожена бутовим парканом та автоматичними воротами, все під охороною, встановлена сигналізація пультової охорони. Продаж у зв'язку з переїздом. Вам потрібно купити чи продати, зняти чи здати гарну нерухомість - ми завжди на звязку.
Будинок знаходиться у районі с. Зазим'я, дорога до села пролягає через Биківню, Броврський проспект, ст. м. Лісова.


Номер оголошення на сайті компанії: SH-165-710-MG.

image