Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №330897 - Сдам помещение Склады

+38 (067) 010-0138
, Хозяин
Открыть контакты
+38 (067) 010-0138
, Хозяин
160 грн/мес, без комиссии

цена всего объекта:
$ 4 / € 4

Просмотров: 1
Обновлено: 26 апр 2024

Оренда новий склад з рампою Буча від 522 до 10000 кв. м

О доме: 1/1 эт.

Помещение: 10000м2, хорошее состояние

Оренда новий склад з рампою Буча від 522 до 10000 кв. м.
Пропонуємо Вам розглянути для розширення Вашого бізнесу оренду складських приміщень від 522 кв. м. в новому складському комплексі класу В+.
Складський комплекс класу «В+», поєднаний з адміністративно-побутовим корпусом, розташований у західній частині м. Буча, з виїздом на автошлях М07 Київ-Ковель («Варшавка»). Також, на відстані 14 км від території парку виїзд на автошлях Е40 та на відстані 10 км знаходиться виїзд на Велику Кільцеву дорогу (н.п. Микуличі), яку планують незабаром побудувати. Поруч знаходиться Епіцентр, ТЦ Ритейл Парк Буча.
Комплекс загальною площею 18000 м 2 представляє собою дворівневий корпус.
Офісна частина складає 1800 кв.м. Відсіки обладнані автоматичними підйомними воротами 3х4 м. Зручна рампа з навісом, розташована по всій довжині фасаду та індивідуальні ворота кожного відсіку забезпечують можливість завантаження/розвантаження кількох машин одночасно. Майданчик перед рампою дозволяє виконувати маневрові роботи та подачу довгомірного транспорту під завантаження.
Висота стель складського корпусу 0 поверх – 3,4 м, 1-й поверх - 7 метрів, Корисне навантаження на підлогу - 5т/м 2 . Підлога - монолітна з знепилюючим зміцнюючим покриттям. Крок колон 6*9 м. Частину приміщень можна обладнати стелажами висотного зберігання за замовленою комплектацією. В цоколь заїжджає бус.
Складський комплекс обладнаний найсучаснішими інженерними системами: системою протипожежної безпеки, системою відеоспостереження, На огородженій території розташовується також власна електрична підстанція та власна газова котельня.
На огородженій території передбачені місця для стоянки вантажних та легкових автомобілів, цілодобова власна охорона, відеоспостереження, датчики периметрального контролю.
Складські приміщення мають показники високої категорії по пожежонебезпечності.
Офісні приміщення пропонуються з якісним оздобленням.
Комплекс дозволяє розміщувати на зберігання товари та вантажі будь-якого виду, починаючи від продуктів харчування та закінчуючи промисловим обладнанням.
Зберігання Ваших товарів здійснюватиметься з дотриманням правил та норм законодавства, що регламентують цей вид діяльності.
На території буде

image