Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №1025278 - Сдам квартиру 1 ком.

Киев, Голосеевский р-н, Голосеево, Жулянская ул., 24Б

рядом метро: Васильковская

пешком 8 мин.
+38 (050) 687-2004
Юлія, Посредник
Открыть контакты
+38 (050) 687-2004
Юлія, Посредник
22 000 грн/мес

цена всего объекта:
$ 550 / € 512

Просмотров: 137
Обновлено: 28 фев 2024

ЖК Нова Англія, перша здача!!!

О доме: 7/16 эт., в доме лифт, дом сдан, 2019 года постройки, ЖК Нова Англія

О квартире: 37м2, дизайнерский ремонт, с/у совмещенный, холодильник, мебель, кухонная мебель

Здається квартира-студія з якісним дизайнерським ремонтом (використані дорогі матеріали з дизайнерських колекцій) в одному з найкомфортніших житлових комплексів закритого типу з цілодобовим відеонаглядом в Голосіївському районі: ЖК Нова Англія, по вул. М.Максимовича, 24Б, будинок «Бристоль». В будинку зроблений ремонт, шуму від ремонтів нема. ПЕРША ЗДАЧА.
Будинок дуже теплий взимку, прохолодний влітку. В будинку знаходиться котельня ЖК. Дуже лояльні комунальні платежі. Навколо будинку вся необхідна інфраструктура ( продуктові магазини, нова пошта, відділення банку, банкомат, кінотеатр, театр, аптека, лікарня, поліклініка, дитячий садочок, дитячий майданчик, школа, ресторан, кафе, магазин тощо.) Зручне місцерозташування зі транспортною розв’язкою, до м Васильківська 7-8хв пішки. ВДНГ в 10 хвилинах пішки.
Дуже гарна красива закрита територія – «місто в місті». Перевага даного ЖК це охорона території 24/7, цілодобовий відеонагляд, пропускна система в’їзду. Також зелені ландшафтні сквери, алеї, зони відпочинку, зона барбекю, фонтани, годинник Біг Бен, дитячий майданчик, школа, садочок, під домом парковка, що охороняється, також є гостьовий паркінг, наземний і підземний на території ЖК. В під’їзді 2 працюючих ліфта (вантажний і пасажирський), красивий дизайн парадних, вхід по магнітним ключам.
Квартира-студія знаходиться на 7 поверсі, зонована на декілька повноцінних зон: кухня, вітальня, спальня 9м2. Ремонт свіжий, не від забудовника, а зроблений із дорогих якісних матеріалів, гарна звукоізоляція. Раціональне функціональне зонування, все нове. Квартира повністю мебльована із усією необхідною технікою європейських виробників. Кухня з вбудованими меблями і технікою: варочна поверхня, духовка, витяжка, вбудований холодильник. САНВУЗОЛ суміжний з італьянською плиткою: велика душова кабіна, пральна машина, бойлер, сушка для рушників. СПАЛЬНЯ з панорамними вікнами в підлогу, повністю мебльована: великий шкаф-купе, невелике робоче місце зі столиком, двоспальне ліжко з ергономічними ламелями і ортопедичним матрасом, інверторний кондиціонер, тумбочка. В ЗОНі ВІТАЛЬНІ є розкладний на 2 місця диван, можна використовувати як додаткове повноцінне спальне місце, стіл у вигляді барної стойки, стільці, тумба під ТВ, великий шкаф, плазмений телевізор. В КОРИДОРІ – великий шкаф, навісна полочка під настінним дзеркалом.
Квартира вільна, можна дивитися і заселятися. ПЕРША ЗДАЧА.

image