Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №265170 - Продам участок под застройку

Волынская область, Луцкий р-н, Рокини

+38 (066) 871-6181
Сергій, Хозяин
Открыть контакты
+38 (066) 871-6181
Сергій, Хозяин
200 000 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 5000 / € 4651

Просмотров: 11
Обновлено: 10 апр 2024

Земельна ділянка в с.Рокині

Земельный участок: 14.3 соток

Представляємо вашій увазі унікальну можливість придбати земельну ділянку у селищі міського типу Рокині, Луцького району. Ця приваблива ділянка має площу 14,39 соток і вже має документи приватизації, що гарантує її легальність та правомірність. Призначення цієї ділянки - для будівництва, що відкриває перед вами безліч можливостей для реалізації ваших будівельних проектів.

Розташування цієї ділянки не може не зачарувати вас - поруч знаходяться школа, дитячий садочок, мальовнича річка та ліс, що робить це місце ідеальним для створення вашого власного затишного гніздечка. Зазначимо, що на даний момент ділянка використовується в сільськогосподарських цілях, що може бути великим плюсом для тих, хто мріє про власне господарство чи малий сільський бізнес.

Також важливо відзначити, що поруч з цією ділянкою вже є початкове будівництво, що створює додаткові можливості для вас у плануванні та реалізації вашого будівельного проекту. Не втрачайте цю чудову можливість стати власником приватної земельної ділянки у затишному місці поблизу всієї необхідної інфраструктури. Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше та забронювати цю привабливу земельну ділянку для вашого майбутнього будівництва.

image