Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Объявление №2757779 - Продам квартиру 2-ком.

Одесская область, Черноморск, Черноморск, Парковая, 48

+38 (097) 012-5625
Игорь, Представитель
Открыть контакты
+38 (097) 012-5625
Игорь, Представитель
4 203 250 грн, без комиссии

цена всего объекта:
$ 107500 / € 98437

Просмотров: 2885
Обновлено: 25 мар 2024

Квартира с панорамным видом в Черноморске

О доме: 6/7 эт., кирпич, в доме лифт, дом сдан, 2009 года постройки, сдача - 4-й квартал, Монолит, элитный, парковка

О квартире: 83.4/42/27.4м2, дизайнерский ремонт, высота потолков 2.9м, комнаты раздельные, с/у раздельный, на полу кафель, 2 балкона, окна на улицу, свободная планировка, интернет, TV, холодильник, мебель, кухонная мебель

Продається ексклюзивна двокімнатна квартира по вул. Паркова 48 у Чорноморську, розташована на першій лінії моря. Це унікальна можливість придбати житло з прекрасним видом на мальовничі пейзажі Чорного моря. Наше агентство нерухомості СТМ Нерухомість у Чорноморську пропонує цю нерухомість за ексклюзивним договором.

Пропонована двокімнатна квартира знаходитися в побудованому будинку в районі Моноліт на 6 поверсі семиповерхового будинку з ліфтом, в першій береговій лінії, в п'яти хвилинах ходьби від моря. Всього 3 квартири на поверсі. Теплий дім побудований з пустотілого червоної цегли. Нестандартне планування. Відмінний сучасний ремонт. Упорядкована прибудинкова територія. Паркінг, дитячий майданчик, школа, дитячий сад, супермаркет, кафе, ресторан, зони для відпочинку, все що необхідно для комфортного життя перебувае поруч.

Нерухомість у Чорноморську яку ми продаємо це, двокімнатна квартира по вул. Паркова 48 в Чорноморську, в мікрорайоні Моноліт, на першій лінія моря. Це простора 2-х кімнатна квартира з нестандартним плануванням, загальною площею - 83,7 кв. м. і висотою стель - 2.86 метри, комфортна для життя з дуже красивим краевидом на море. Відкрита панорама на море, панорамне скління, відмінна шумо та звукоізоляція, квартира світла і сонячна. Функціональне планування. Відмінний сучасний ремонт. Добротна вбудована і мобільні меблі, побутова техніка, світильники, залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення та гарячу воду забезпечить сучасний двох контурний газовий котел. В квартирі 2 вбудованих шафи, є і окрема комора в коридорі. У квартирі - домофон, ліфт, санвузол, броньовані двері, кондиціонер, відео-домофон на вхідних дверях у квартиру, сучасні прилади обліку. Дві великі лоджії, одна з них повністю засклена. Чиста й облаштована парадна обладнана домофоном.

Ця квартира, втілює у собі здійснення мрії багатьох людей –прокидатися вранці і бачити море! Виявляється, це мрія, яку просто втілити в реальність.
Ціна цієї унікальної квартири становить 107 500 $ (дол), і ми готові обговорити можливість торгу.

Важливо зазначити, що при купівлі цієї квартири всі податки з оформлення купівлі-продажу будуть повністю сплачені власником. Це означає, що ви звільняєтеся від додаткових витрат на податки і можете сміливо розпочинати операцію. Ми гарантуємо прозорість і законність усіх процесів оформлення, а також надамо вам повну інформацію і документацію, пов'язану з купівлею квартири.
Зв'яжіться з нами за телефоном +38 099 562 43 21 (WhatsApp, Telegram)

image