Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №474504 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киевская область, Мироновский р-н, Владиславка, Центральна, 254

Ближайшая ж/д ст.: Мироніква
+38 (097) 683-6300
Юрій, Посредник
Открыть контакты
+38 (097) 683-6300
Юрій, Посредник
1 659 000 грн, торг, комиссия 4 %

цена всего объекта:
$ 42000 / € 38898

Просмотров: 2193
Обновлено: 15 апр 2024

Продається затишний будинок

О доме: 108/86/16 м2, кол-во этажей - 1, материал - кирпич, дом сдан, 1980 года постройки, участок 43 соток, сад и огород, сельские дома, парковка, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
отличное состояние, комнаты смежно-раздельные, с/у совмещенный, на полу ламинат, телефон, интернет, TV, СМА, мебель, кухонная мебель, свободная планировка

Продається затишний будинок Київська область, Миронівський район, село Владиславка в 1км. від Миронівки та 85км. від Києва.
Будинок цегляний в капітальному ремонті, що включає в себе заміну всієї проводки на нову, оновлення стін і стель, заливка бетонної основи підлоги, викладено керамічну плитку у ванній кімнаті, кухні, кочегарці, тамбурі та коридорі. У двох із чотирьох житлових кімнатах покладено ламінат, у двох інших - дерев'яна підлога. Металопластикові вікна у будинку та на горищі. Двоє дверей - металопластикові та бронедвері. Загальна площа 110 м?, кухня 16кв. м. Індивідуальне опалення. 2 котла (твердопаливний і газовий), До будинку підведено всі комунікації ( вода бойлер на 70 литрів, газ, світло, каналізація, та інтернет.) Трьохфазовий лічильник. На другому поверсі будинку є горище, яке можна облаштувати для проживання . Поряд з будинком є невеликий ліс . На ділянці біля будинку літня кухня, криниця, сарай і господарські споруди, гараж з оглядовою ямою, доглянутий молодий фруктовий сад. Велика земельна ділянка (43сотки). Гарний під'їзд до будинку і зручне розташування. В 10 хв пішки до базару, 15 хв пішки до авто- та залізничного вокзалу. Не далеко дорога регіонального значення і зупинки для маршрутного транспорту (постійно курсують маршрути до Києва). В селі розвинена інфраструктура - школа, дитячий сад, пошта, магазини, Ставок для риболовлі, . Остаточна ціна буде обговорюється з реальним покупцем! Цікава пропозиція Телефонуйте прямо зараз.
Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, пов'язаних з нерухомістю.
Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендодавців. Гарантуємо об'єктивну оцінку, якісну рекламну компанію і юридичну підтримку.
Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, и.т.п.

image