Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Объявление №465151 - Продажа домов Дома, коттеджи

Киевская область, Белоцерковский р-н, Макеевка, Космонавиів, 48

+38 (097) 683-6300
Юрій, Посредник
Открыть контакты
+38 (097) 683-6300
Юрій, Посредник
1 738 000 грн, торг, комиссия 4 %

цена всего объекта:
$ 44000 / € 40750

возможен обмен
Просмотров: 2621
Обновлено: 19 апр 2024

Продається будинок в с. Макіївка Білоцерківськівський

О доме: 100/60/13 м2, кол-во этажей - 1, материал - кирпич, новый дом, дом сдан, 1990 года постройки, участок 55 соток, сад и огород, сельские дома, газ, свет, водопровод, отопление, канализация;
хорошее состояние, комнаты смежно-раздельные, с/у совмещенный, на полу доска, интернет, TV, мебель, кухонная мебель, свободная планировка

Продається затишний будинок в с. Макіївка Білоцерківського району Київської обл. в 50км. від Білої Церкви та 50 кв. Від Києва. Будинок цегляний 1990р. побудови. У будинку 5 кімнати, кухня, веранда, Можливість переобладнати другий повех під житло. Опалення газове, + твердотоплевний котел. Заведені всі комунікації ( світло, газ. вода. каналізація), встановлено металопластикові вікна. будинок в косметичному ремонті. На ділянці біля будинку літня кухня (з газом), криниця, сарай і господарські споруди, гараж, доглянутий молодий фруктовий сад. Велика рівна земельна ділянка (60сотки). Сполучення з містом відмінне, автобусна зупинка знаходиться в шаговій доступності. В селі розвинена інфраструктура - школа, дитячий сад, пошта, магазини, клуб, + Ставок для риболовлі, ліс. Остаточна ціна буде обговорюється з реальним покупцем! Цікава пропозиція Телефонуйте прямо зараз.
Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, пов'язаних з нерухомістю.
Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендодавців. Гарантуємо об'єктивну оцінку, якісну рекламну компанію і юридичну підтримку.
Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, и.т.п.

image