Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Объявление №500514 - Продажа домов Дома, коттеджи

+38 (097) 683-6300
Юрй, Посредник
Открыть контакты
+38 (097) 683-6300
Юрй, Посредник
7 200 000 грн, торг, комиссия 4 %

цена всего объекта:
$ 180000 / € 167442

Просмотров: 296
Обновлено: 24 апр 2024

Продається будинок на Таращанському масив (Летра)

О доме: 150/80/32 м2, кол-во этажей - 2, материал - кирпич, новый дом, дом сдан, 2021 года постройки, участок 11 соток, сад, коттеджная застройка, элитный дом, свет, водопровод, канализация;
без отделки, комнаты раздельные, 2 с/у

Продається будинок на Таращанському масив (Летра) вул. Незалежності .
Будинок знаходиться в тихому місці, в безпосередній близькості до всієї необхідної інфраструктури. У пішій доступності є: магазини, супермаркети, базар, школа, музична школа, дитячий садочок, кафе, ресторани, нова пошта, автомийка, банки, алеї відпочинку, озеро, зупинки громадського транспорту .
Будинок загальною площею 150 кв.м, зведений їз якісних матеріалів.
Встановлені металопластикові вікна. Усередині виконана чорнова стяжка підлоги та встановлено сходовий проліт.
Планування включає простору кухню - вітальню, кімнату та санвузол на першому поверсі. На другому поверсі - три кімнати, санвузол.
Дуже зручне і комфортне місце розташування. Великий і просторий двір. Землі 11 сотлк приватної власності . Будинок вартий вашої уваги. Всі інші питання по телефону.
Телефонуйте прямо зараз. Остаточна ціна буде обговорена з реальним покупцем!
Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, пов'язаних з нерухомістю. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендарів. Гарантуємо об'єктивну оцінку, якісну рекламну компанію та юридичну підтримку. Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, і.т.п.

image