Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
ЖК Синергия 3
Киевская обл., Бучанский район, Ирпень

ул.Григория Сковороды, 11

Контакты продавца
Продажа: продажи завершены

Готовность: дом сдан

Новостройка комфорт-класса

Просмотров: 8911

Отзывы о ЖК Синергия 3. Киевская обл., Бучанский район, Ирпень

Положительные: 5
Негативные: 0
Оставить отзыв

Діна 31.05.2021 12:02 Ответить на отзыв

Вже 6 місяців живемо в Синергіі , дуже все охайно, доглянуто, з дитиною ходимо в свій закритий комплекс на прогулянки , можу навіть інколи залишити її саму. В пішій доступності в нас абсолютно всі магазини, кафе, для діток спортивні гуртки , навіть басейн! Усе чудово.

Ірина 09.04.2021 11:55 Ответить на отзыв

мій рідний дім) обожнюю Синергію 3, купили квартиру ще в 2017 році тут по суті на початку будівництва, нам знайома порадила, живемо тут уже 3 роки, за цей час у нас з’явилось поповнення в сім’ї, а в цьому році плануємо йти в садок Колібрі в дворі) Синергія подбала про все, за що ми їм дуже вдячні! Постійно про нас не забувають та влаштовують цікаві івенти на свята) а біля дому є все і нікуди їздити не потрібно) просто спутившись на ліфті можешь випити каву в кав’ярні, скупитись в супермаркеті чи навіть попасти на прийом до врача! А який гарний у нас внутрішній двір, зелений та симпатичний, гуляти з дитиною саме те) в цілому Синергія це найбільш комфортний дім де ми жили)

Дарина 18.12.2020 13:12 Ответить на отзыв

Гарний комплекс. Були на перегляді, відмітили для себе різноманітні варінти планувань, і інфраструктуру. Перевірили забудовника, також все добре, тому можу рекомендувати без сумнівів. Взяли двокімнатну.

Людмила 26.05.2019 16:32 Ответить на отзыв

ЖК Синергія 3, можливо один із найкращих жилих комплексів компанії, і це не тому що ми купили там квартиру) По рівню інфраструктури, його можна сміливо порівнювати з Комфорт Таун! У нас все в середині комплексу є, починаючи від супермаркету, садочку, за який Синергії окреме дякую, закінчуючи усіма можливими майданчиками від футболу до тенісу! Також радує, що немає автомобілів у дворі, не повірите як це дістало в Києві. Архітектура сучасна, вид із панорамного вікна супер, і я не бачу зранку сусіда у вікні, це заслуга архітекторів! Ми з чоловіком дуже задоволені, а отже можемо рекомендувати!

Лиза 18.05.2018 22:48 Ответить на отзыв

А нам в этом жилом комплексе понравилась планировка квартир, поэтому мы с мужем сошлись именно на нем.

Полина ГЛАМУР 05.05.2018 23:59 Ответить на отзыв

Дом уже сдан, но мы еще не переехали, так как делаем ремонт. По системе вентиляции, отопления и канализации никаких претензий, наоборот, все очень качественно. Здесь уже и магазины есть, и другая инфраструктура.

Алена 25.04.2018 13:56 Ответить на отзыв

Этот жилой комплекс понравился мне больше всего, и после разговора с застройщиками у меня к ним доверие. Ничего плохого сказать не могу. В домах стоят новые котлы, хорошо сделана вентиляция и канализация.

Диана 20.11.2017 13:13 Ответить на отзыв

Можно ли доверять этому застройщику?
image