Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
ЖК Французский квартал 2
Киев, Печерский район

ул.Большая Васильковская 139

Контакты продавца
Продажа: продажи завершены

Готовность: строится

Новостройка бизнес-класса

Просмотров: 20763

Отзывы о ЖК Французский квартал 2. Киев, Печерский район

Положительные: 1
Негативные: 1
Оставить отзыв

Олена 21.07.2020 13:12 Ответить на отзыв

Дивно, Межет дуже відомий ресурс і новобудова чималенька, а так мало корисноЇ інформації від мешканців Фр кварталу. На інших ресурсах зустріла чимало негативу від тих, хто вже поселився. Та мене в меншій мірі цікавить якість послуг від УК, тому що ідеально в реаліях нашої країни може бути тільки в уяві окремо кожного. А на практиці ці проблеми є в кожій новобудові. Моя квартира буде під оренду, шукала підрядників на виконання дизайну і ремонту серед тих, хто вже працював у цьому ЖК. Зупинилася на Тайм Билд. Можліво хто мав справу з цим колективом, роскажіть, які справжні відгуки?

Костя 30.07.2020 14:52 Ответить на отзыв

Шановна, Олена. Ділюся своїм досвідом як маркетолога та IT-спеціаліста. Дивіться, вам не потрібно шукати спрвжні відгуки на форумах. Досить ретельно вивчити соціальні мережі компанії та при навності ютуб канал. Логіка таж сама коли ви вивчаете профіль тієї чи іншої особі. За 5-10 хвилин ви розумієте чим живе ця компанія, наскільки велика кількість проектів, чи подобаються вони вам. А в деяких компаніях в тренді відео відгуки від клієнтів, це взагалі один з накращих елементів довіри. А потім уже єтап дзвінків, консультацій, виїзду на об єкт і т.д. Також не забувайте про інтуїцію. Якщо с перших кроків у вас зявилися сумнівні відчуття – краще роглянути ще 1-2 компанії для порівняння.

Warskiy 13.03.2018 01:39 Ответить на отзыв

Молодцы ребята, продолжают красоту наводить. Мы вот правда присматриваемся к варианту жк французский квартал на анри барбюса с помощью ребят из будкепитал, но и тут вроде неплохие квартиры ожидаются!

Виталий 19.12.2016 11:54 Ответить на отзыв

Очень сильно обманывают стороителей которые это сторят, И поэтому большая текучка, а если так то о каком качестве можно говорить.

Михаил 16.12.2015 17:34 Ответить на отзыв

Проект шикарный, очень нравится. Расположение отличное, рядом метро Лыбидская. И строит еще очень надежный застройщик.
image