Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
ЖК Алмонд Апартментс
Киевская обл., Фастовский район, Гатное

ул.Теремковская угол Абрикосовой 12,14

Контакты продавца
Продажа: продажи завершены

Готовность: дом сдан

Новостройка бизнес-класса

Просмотров: 14714

Отзывы о ЖК Алмонд Апартментс. Киевская обл., Фастовский район, Гатное

Положительные: 0
Негативные: 2
Оставить отзыв

Карина 10.11.2017 00:22 Ответить на отзыв

Якщо хочете квартиру в аварійному стані-купуйте,Не прогадаєте!Забудовник КНЛ -Компанія Надійних Людей,дуууже надійно покладе вам вживані перекриття,викопає туї після продажу всіх квартир,які посаджені біля будинків. В Технічних Умовах є дозвіл на підключення до Київводоканалу,а потім заключає договір з компанією,яка продає куб з тарифом у 100 !!!! разів вищий,ніж у Київводоканал і шантажує відключенням води.На даний момент Almond Apartments 80 квартир без води,у підвалах вода,огородження не має,гідроізоляції не має.Хіміченко на контакт не йде.Бог все бачить! Журналісти вже зняли сюжет https://youtu.be/Jgx3taVt6OA

КНЛ девелопмент 10.11.2017 11:37 Ответить на отзыв

Доброго дня, шановна Карина! При всій повазі до Вас, ми не можемо погодитися з написаною Вами інформацією. І ось чому:
1.Хто та де саме викопав туї? Після продажу якої саме квартири? Ми не розуміємо про що йде мова. Якби була можливість прикріпити фото благоустрою, ми б прикріпили, адже на фото видно що благоустрій виконано якісно. Якщо йде мова про туї, які були висаджені як декор біля відділу продажу, то так і дійсно згідно плану благоустрою там не передбачалося озеленення, адже зараз на місці ВП парковка для автомобілів.
2. Зверніть увагу, що причиною того що на сьогоднішній день постачальник води перекрив воду являється те, що мешканці будинків мають борг за користування водою та водовідведеннямі на сьогоднішній день ніхто з мешканців не сплатив ні за один куб спожитої води, також звертаємо Вашу увагу що Вам потрібно заключити договора з постачальником щоб оплатити борг та надалі користуватися водою! Ми як Забудовник не являємося надавачем послуг і в нас немає договору на водопостачання та водовідведення, бо ми водою не користуємося, нам вона не потрібна, і договору на скид каналізації також немає, бо ми нею не користуємося. Але в нас є договір на спільне використання мережі, щоб постачальник послуг міг надавати ці послуги користувачу (ОСББ).
+ дали дозвіл ОСББ використовувати БЕЗОПЛАТНО наші мережі;
+ надали дозвіл постачальнику БЕЗОПЛАТНО
Ми все зробили можливе щоб дані послуги дійшли до кінцевого споживача, тобто ОСББ. Прийміть це до уваги!

Карина 12.11.2017 00:06 Ответить на отзыв

Шановні представники забудовника, ви б краще переходили до діла,а не писали красиві відповіді на публіку!

Denys 30.10.2017 12:53 Ответить на отзыв

Купил у застройщика квартиру в Гатнмм в алмонде. Казалось бы что все хорошо, но документы на дом до сих пор не переданы владельцам. Лифты не сданы и не запущены, а самое обидное - обещали Киевские коммуникации а по итогу начали подсовывать некую Армаду из Гатного с кабальными тарифами.
Застройщик не надежный в плане выполнения своих обязательств. Имейте ввиду.

КНЛ девелопмент 31.10.2017 17:04 Ответить на отзыв

Доброго дня, шановний Denys! Нам важлива думка наших інвесторів, тому ми із розумінням ставимося до написаного Вами відгуку. Спробуємо Вам відповісти стосовно Ваших заперечень:
1.По передачі будинку на баланс ОСББ. Звертаємося до Вас шановні інвестори ЖК в с.Гатне розпочинаймо процедуру по передачі будинку на баланс ОСББ. Документи для передачі всі в наявності. Підскажіть Вам особисто не вдалося побачити документи?
2. Ліфти працюють і знаходяться у справному стані на це є відповідні документи.Так і дійсно ліфтами поки що не користуються, адже сервісна служба по ліфтам усувають недолік у ліфтовій шахті. Ми приносимо вибачення за такі незручності, але гарантуємо Вам що скоро ліфти запрацюють потрібно просто зачекати.
3. Обов’язок забудовника був провести комунікації та підключити іх до будинків, що й було виконано. Тарифи та ліміти виставляє не забудовник, постачальник даних послуг, вплинути на вартість цих послуг чи ліміти ми не взмозі, адже це наша компетенція.
Приносимо свої вибачення якщо Ви відчули певні незручності проживання в ЖК.
МИ дякуємо Вам за довіру і надіємося що найближчим часом все наладиться на краще!

Геогрий 30.10.2017 12:30 Ответить на отзыв

Надеюсь, хоть на какое-то время мое сообщение увидят люди и не будут покупать квартиры у этого застройщика - Almond Apartments ( они же КНЛ - Компания ненадежных людей). Приобрели квартиру около года назад по адресу Гатное, Абрикосовая 12 - на текущий момент дом до сих пор не передан на баланс ОСББ - поскольку застройщик тянет с передачей документов, принимать его в том виде который есть - значит платить за все технические неисправности из своего кармана - а это:

- подвал в аварийном состоянии
- периодические отключения воды ( долг перед компанией "Армада" ) - поскольку те лимитов, которые установлены на воду хватит лишь на то, чтобы купать своего кота и пить чай - не более
- у многих жильцов криво поставлены окна и при малейшем холоде из всех щелей конкретно фонит
- звукоизоляция в доме паршивая - если ватой не закроете потолки и стены, то будете слышать каждый шаг соседей
- лестничные пролеты делали какие-то рахиты, каждый этаж вас приветствует разным углом подьема и шириной ступенек

Вообщем, категорически не советую иметь дело с эти застройщиком.

КНЛ девелопмент 31.10.2017 16:55 Ответить на отзыв

Доброго дня, шановний Геогрий! Поспішаємо надати Вам змістовну відповідь на Ваші заперечення та на незадоволення проживання в ЖК в с.Гатне:
1.Підвальні приміщення.Так і дійсно в підвальних приміщенях будинок №12 присутня волога, навіть попри те що була зроблена додатково забудовником гідроізоляція. Просимо Вас зробити аудит вентиляційних шахт, адже можливо причиною є закриті вентиляційні канали в квартирах при ремонтних роботах, це частий випадок у новобудовах;
2. Відключення води. До будинків №12 та №14 підключено централізовані комунікації через посередників «Армада. Обов’язок забудовника було провести комунікації та підключити їх до будинків, що й було виконано. Тарифи та ліміти виставляє не забудовник, а постачальник даних послуг, вплинути на вартість цих послуг чи лімітів ми не взмозі, адже це не наша компетенція.Причина відключення води в будинках являється те що люди вже рік живуть в квартирах, користуються водою і ще ні разу не сплатили за послуги надання водопостачання. Тому, прохання підписати договір з постачальником на водопостачання та водовідведення та сплатити борг постачальнику за споживання води.
3. Вікна встановлювалися фірми WDS 4-х камерний профіль, 2-х камерний склопакет з ламінацією. Рекомендуємо Вам відрегулювати вікна, щоб уникнути дискомфорту під час користування вікнами;
4. Звукоізоляція. Будинок побудовано з керамічного блоку марки 2NF в 2 керамоблока + утеплення будинку мінеральна вата 5 см, товщина стіни 60 см , міжквартирні стіни також з керамічного блоку 2 кирпича, тобто звукоізоляція якісна, якщо порівнювати з іншими технологіями будівництва. Раніше ніхто з інвесторів не скаржився по даному питанню. Якщо для Вас цього недостатню, так Ви можете здійснити додатково звукоізоляцію, наприклад акустичними мембранами.
5. Сходи. Так, і дійсно є деякі відхилення по східцям. Ми приносимо вибачення, якщо це приносить Вам дискомфорт!
Приносимо свої вибачення якщо Ви відчули певні незручності проживання в ЖК. МИ дякуємо Вам за до

Геогрий 01.11.2017 15:51 Ответить на отзыв

Уважаемые КНЛ, вы же видели какие условия по обеспечению воды предлагает "Армада" : 16,5м3 на 80 квартир = 0,206м3 на квартиру в день умножаем на 30 дней и получаем 6,18 м3 на одну квартиру в месяц. Но социальные нормы потребления воды прописаны в постановлении кабинета министров http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/409-2014-%D0%BF, 2) для користування послугами з централізованого постачання холодної води - 2,4 куб. метра на одну особу на місяць за наявності централізованого постачання гарячої води та 4 куб. метри на одну особу на місяць за відсутності централізованого постачання гарячої води. - потребление , согласно Армаде, рассчитано на одного человека. Вы изначально договорились с ними на такие лимиты - еще раз повторюсь про 16,5м3 воды на 80 квартир, вас разве не интересует комфортно ли будет жить более чем одному человеку в квартире? это принципиально важный момент, который вы проигнорировали

Люда 19.06.2015 14:37 Ответить на отзыв

Подскажите пожалуйста, кто строит и есть ли рассрочка?

Василий 10.11.2017 12:34 Ответить на отзыв

https://youtu.be/hsA1v4ka8JA

Алексей 12.07.2015 11:44 Ответить на отзыв

Нам вчера сказали, что рассрочка есть, под 10% годовых, условия обсуждаются. По поводу того, кто строит - у них есть сайт, можете там почитать.
image