Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Газоблок: переваги та практичне застосування

01.02.2024 | 12:33 Раздел: Строительство Источник: meget.kiev.ua

газоблокСьогодні будівництво будівель рідко обходиться без газоблоків. Цей матеріал має чудові характеристики. До його складу входять пісок, цемент, вода, газоутворюючі добавки. У процесі виробництва виходять міцні блоки з великою кількістю пір. У цьому вони витримують значні навантаження. Елементи матеріалу, що складають, гарантують екологічність і високий рівень безпеки експлуатації.
Основні характеристики газоблоків

  • невисока густина; такі будівельні блоки мають масу в 3-4 рази менше, ніж цегла чи бетон;
  • низька теплопровідність підвищує енергоефективність будівель, витрати на опалення та кондиціювання суттєво знижуються; газобетонні стіни можна додатково не утеплювати, у приміщеннях забезпечується комфортний мікроклімат;
  • висока міцність до деформацій стиснення та вигину; стійкість до грибка, плісняви, вологості, морозу; висока вогнетривкість;
  • легко обробляти, різати, свердлити отвори, тому без проблем реалізуються різні проекти, дизайнерські задуми.

Основні галузі застосування газоблоків
Блоки використовуються для різних будівельних завдань. Вони чудово підходять для зведення несучих стін будинків заввишки до трьох поверхів. Для планування простору приміщень застосовуються блоки перегородки. Також їх можна використовувати для ремонту, коли потрібно перепланувати кімнати. Матеріал відмінно підходить для фасадів та цоколів. Межетажні та горищні перекриття виходять легкі та міцні. Мансарди та горища з їх допомогою виходять зі збільшеною корисною площею. Крім цього, матеріал застосовується для стрічкових, стовпчастих та пальових фундаментів. З його допомогою облицьовуються підвальні приміщення. Забезпечується захист від підвищеної вологості та низьких температур.
Як краще застосовувати газоблоки

  1. Вибирати якісні блоки правильної форми з однорідною структурою, без дефектів.
  2.  Блоки кладуться на спеціальний клей. У цьому випадку з'єднання буде міцним і надійним.
  3. Дотримуватись технології кладки.
  4. Забезпечувати захист від зовнішніх впливів: прямого сонячного проміння, дощу, снігу, механічних пошкоджень. Для цього вчасно штукатурити, облицьовувати.

Чому краще купувати будівельні матеріали в інтернет-магазині м2?
Для цього є кілька вагомих причин та аргументів. У цьому щодня переконуються постійні та нові покупці інтернет-магазину м2. Сайт зручний для користування. Має чудовий інтерфейс. Будь-який товар легко знайти за допомогою фільтрів. Замовлення оформляється оперативно. Сплатити його можна готівкою після доставки або банківською картою онлайн безготівкою на розрахунковий рахунок одержувача за IBAN.
Менеджери магазину допоможуть із вибором. Їм можна написати у Телеграмі, Вайбері, зворотному зв'язку на сайті або зателефонувати. Вони працюють із понеділка по п'ятницю – 8.00-18.00, у суботу – 9.00-14.00. Інтернет-магазин М2 має свій вантажний транспорт. Замовлення доставляються в короткий термін за невисокими тарифами.

Rss лента статей Просмотров: 937
image