Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

iPhone 15 – довгоочікувана новинка

26.10.2023 | 10:28 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

В середині вересня 2023 року сталася подія, на яку так довго чекали споживачі – поява базової лінійки Епл – Айфона 15. Модель отримала інноваційне оформлення, а також:

  • потужний процесор;
  • надсучасні камери;
  • редизайн вирізу на екрані.

Розмір екрану гаджета становить 6,1 дюйма. Максимальна яскравість сягає 2000 ніт. Частота ж оновлення дорівнює 60 Гц. З Live Activities та важливими сповіщеннями успішно взаємодіє функція Dynamic Island. Завдяки ній користувач легко керує музикою та вчасно бачить сповіщення про приїзд таксі, чи, наприклад, повідомлення від служб доставки. Що ж до процесора, то він запозичений у попередньої Про моделі. A16 Bionic забезпечує високий рівень енергоефективності. Додатково слід відмітити наявність:

  • швидкої підзарядки за допомогою адаптера на 20 Вт (за пів години до 50%);
  • 6 Гб оперативної пам’яті;
  • до 512 Гб вбудованої пам’яті.

Автономність роботи складає до 20 годин за умови відтворення відео. Рівень безпеки залишився незмінним – захист від води (до 30 хвилин перебування на глибині до 6 метрів) та пилу, а також керамічне покриття на екрані. Айфон 15 доступний в чорному, рожевому, зелено-блакитному та жовтому кольорах.

Примітні зміни

Нарешті споживачі дочекалися оновлення дизайну корпуса. Так, він змінився і, це помітно, варто лише порівняти хоча б з Айфон 14. Першими в очі кидаються грані, які набули візуально приємних вигинів. Дякуючи їм смартфон тримати в руках стало куди зручніше. Більш того, даний гаджет – перший серед смартфонів, який укомплектували кольоровим заднім склом, що має текстуровану матову поверхню.

Яке оновлення виявилось наймасштабнішим? Виробник здійснив перехід з Lightning на USB-C і, це дійсно стало знаковою подією, адже останнє десятиліття всі Айфони доповнювалися фірмовим портом Lightning. Тепер же можна за допомогою одного кабелю зарядити Mac та iPad.

Оновлення торкнулося й камери. Вона складається з пари модулей:

  • основної, 48-мегапіксельної камера, що фотографує з двократним зумом та стабілізацією зі зсувом матриці;
  • 12-мегапіксельної ширококутної камери.

Камера швидко фокусується на об’єктах завдяки 100% системі Focus Pixels та 4-піксельному сенсору. Щоб забезпечити гарну якість файлів практичного розміру, фотографії зберігаються з дозвільною здатністю в 24 мегапікселя за замовчуванням. Додалася і ще одна функція під назвою «Портрет нового покоління». Завдяки ній користувач може налаштувати ефект боке та фокус навіть після того, як вже зробив фото. Завітайте на Аppleroom, щоб купити Айфон 15 – таку жадану та яскраву новинку!

Rss лента статей Просмотров: 721
image