Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

Як швидко закрити кредити? Поради, які працюють

31.05.2023 | 10:29 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: Meget

Закрити кредитКредити надають нам можливість купувати омріяне, навіть не маючи необхідної суми грошей. Проте, багато хто стає залежним від них і поступово опиняється у складному фінансовому становищі. У нашому матеріалі, зібраному за підтримки сервісу ClickCredit, ми розглянемо, як швидше погасити кредит.

Вирішення проблеми варто почати з аудиту. Вам потрібно точно знати, які суми і до якої дати вам необхідно сплатити. Також важливо чітко розуміти рівень доходів, щоб можна було розрахувати вільну суму, яка залишиться для поточних потреб. Таким чином, ви пізнаєте розмір проблеми і матимете уявлення про кінцеву точку виплат.

Замисліться, наскільки комфортним для вас є розмір щомісячного платежу. Щоб зробити платіж оптимальним, вам слід переглянути витрати, доходи і самі кредити.

Оптимізуємо витрати

Розрахуйте, яка сума знадобиться для оплати комунальних послуг, дитячих секцій, дитячого садка та інших витрат. Далі оцініть, які необхідні продукти та побутову хімію ви зможете придбати відразу на місяць.

Складіть списки, оцініть кількість і сплануйте день покупок. Такі закупки вирішують одразу дві проблеми: ви купуєте місячний запас продуктів за одну поїздку, формуючи основу раціону, і зменшуєте кількість походів у магазин, економлячи як на бензині, так і на грошах. Найкращий спосіб зекономити — рідше відвідувати магазин.

Заплануйте розваги. Прогулянка в парку, пікнік, піша подорож по околицях — безкоштовні пригоди теж дарують багато вражень. Організовуйте домашні кіносеанси, навчіть дітей варити куліш на природі та смажити картоплю у попелі, проводьте квести та фотосесії на смартфоні. Проявляйте фантазію та урізноманітнюйте вихідні. Кредит кредитом, та відпочинок ніхто не відміняє.

Працюємо з доходами

Поговоріть з рідними, поміркуйте разом, хто і як може сприяти збільшенню доходу. У цьому випадку не така важлива сума, як сам факт того, що вона буде повністю направлятися на погашення кредиту. Наприклад, якщо вечорами ви підробляєте копірайтером і це приносить певну суму грошей щомісяця, перераховуйте їх на користь кредиту.

Зменшуємо борги

Спробуйте спочатку об'єднати кілька кредитів в один із комфортним щомісячним платежем. Якщо це неможливо, вам доведеться діяти самостійно. Спробуйте домовитися з кредиторами. Можливо, вони підуть вам на зустріч і дозволять знизити суму щомісячних платежів. Розрахуйте всі можливі варіанти для кожного кредиту і складіть план.

У першу чергу вибирайте для погашення кредитну картку з найвищою відсотковою ставкою. Якщо вам не вдається її повністю погасити і ви витрачаєте всю суму щомісяця, спробуйте скоротити кредитний ліміт. Положили гроші на рахунок? Напишіть заяву, щоб кредитний ліміт зменшився на погашену суму.

Таким чином ви поступово зменшуватимете борг. 

Після того, як один з кредитів буде закритий, не знижуйте суму щомісячного платежу, перенесіть її на інший кредит, це значно прискорить процес.

Найголовніше — поставте перед собою ціль, не відволікайтесь від неї, і ви обов'язково досягнете успіху.

Rss лента статей Просмотров: 621
image