Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Вибираємо міжкімнатні двері: що впливає на вартість

24.02.2023 | 14:10 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Вартість — важливий критерій вибору міжкімнатних дверей. Але точно не головний. Перед покупкою краще визначити суму, яку ви готові витратити. Купувати найдешевшу модель точно не варто. Така економія тягне додаткові витрати. Адже вже через кілька місяців двері втрачають форму, міцність, тьмяніє колір, фурнітура виходить з ладу. І вам знову доведеться витрачати кошти на нові міжкімнатні двері. 

Водночас навіть найдорожчі двері розрекламованих  брендів можуть підвести. Тому  крім ціни, точно варто враховувати й інші важливі нюанси.

Шукаєте співвідношення ціни і якості? Все, що потрібно — купити міжкімнатні двері в Києві в магазинах Альберо. На сайті є каталог, де представлено різні моделі міжкімнатних дверей у різних цінових категоріях. Купити двері від виробника — розумне рішення для тих, хто цінує якісні вироби  і не хоче переплачувати за бренд.

В каталозі ви знайдете міцні двері для вітальні, кухні, дитячої, спальні в оригінальному дизайні і за прийнятними цінами. Вони тривалий час зберігають гарний вигляд і форму. Досвідчені менеджери проконсультують по будь-яких питань, підберуть найбільш відповідний варіант і зроблять точний розрахунок вартості. При цьому враховують не тільки параметри  приміщення, а й побажання клієнта.

купити міжкімнатні двері в Києві в магазинах Альберо

Від чого залежить вартість міжкімнатних дверей

Ціна міжкімнатних дверей залежить від різних факторів. В першу чергу це:

  • Матеріал. Так, вироби з натурального дерева найдорожчі. Але вони відрізняються довговічністю і особливою міцністю. Шукаєте бюджетний варіант? Обирайте недорогі моделі з плит МДФ чи ДСП.
  • Тип конструкції. Прості одностулкові двері типової конструкції коштують недорого. А розсувні конструкції, моделі прихованого монтажу обійдуться дорожче.
  • Особливості дизайну. Спосіб обробки також впливає на формування ціни. Вартість зростає відповідно до збільшення складності технік оформлення (гравіювання, художній розпис, різьба).
  • Розміри дверного полотна.
  • Надійність фурнітури.
  • Замкова система, тип ручки, наявність аксесуарів.

Крім того, не варто забувати про такі фактори, як механізм відкривання, клас стійкості. Зрештою, за якісний товар і довгий термін служби завжди треба платити. Якісні міжкімнатні двері — покупка точно не один сезон і внесок на перспективу.

Зверніть увагу, що одні і ті ж двері у різних продавців можуть мати різну ціну. Щоб не переплачувати, варто обирати двері від виробника. Інтернет-магазин «Альберо» пропонує оптимальну вартість, адже співпрацює напряму з виробниками. Всі товари мають сертифікати якості та гарантію виробника. Ви можете замовити онлайн якісні вхідні двері за найкращими цінами з доставкою по всій Україні.

Як формується ціна на двері

Кінцева ціна міжкімнатних дверей має кілька складових:

  • вартість матеріалу;
  • вартість оздоблення (шліфування, фарбування);
  • ціна фурнітури, скла.

У відомих магазинах та будівельних супермаркетах ціна зазвичай ще вища.

Чим більший блок, тим складніше його обробляти. Відповідно, готові двері коштують дорожче. Покриття лаком без тонування — бюджетний варіант. Фарбування і лакування з тонами обходиться дешевше. Найдорожчий варіант обробки — патинування дерев'яних дверей.

Вибір фурнітури також впливає на кінцеву вартість виробу. Ціна залежить і від того, з якого матеріалу вона виготовлена,  який має тип кріплення.

Популярні двері зі склом можуть бути у різних цінових категоріях. Моделі з вітражами коштують дорожче, ніж варіанти з матованим склом.

Хочете дізнатися точну вартість міжкімнатних дверей в Україні? Зателефонуйте до менеджерів інтернет-магазину «Альберо», і вони допоможуть підібрати оптимальний варіант. А завдяки позиціям різних цінових категорій покупець з різними фінансовими можливостями може обрати щось для себе!

Rss лента статей Просмотров: 1664
image