Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Як знайти хорошого дизайнера інтер'єру в Києві

22.02.2023 | 13:24 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Вибір дизайнера – це задача, яка вимагає надзвичайної відповідальності, адже від нього залежатиме побут і атмосфера помешкання. Гарний спеціаліст враховує не тільки естетику, але й практичність предметів інтерʼєру. Реалізація проєкту пройде на вищому рівні, якщо між замовником та фахівцем будуть відносини, побудовані на розумінні, чесності та довірі. До речі, якщо вас цікавить робота Київ у сфері дизайну або іншій, рекомендуємо звернути увагу на сайт агрегатор-вакансій Jooble, де кожного дня публікуються нові пропозиції працевлаштування.

Як і коли починати шукати спеціаліста?

Розпочинати пошук фахівця значно легше, якщо ви визначилися зі стилем інтер’єру. Багато спеціалістів працюють тільки в одному або двох напрямках. Серед них можуть бути класика, хай-тек, кантрі, лофт, скандинавський тощо. Перегляньте портфоліо дизайнерів та оберіть для зустрічі тих, чиї роботи є найближчими до того, що хочеться реалізувати у своїй квартирі. Людина, яка є професіоналом у певному напрямку, зможе підібрати якісні меблі, оздоблювальні матеріали, сантехніку з урахуванням вашого бюджету. 

Дізнаватися інформацію щодо дизайнерів за пару місяців до запланованої дати ремонту. Цей час потрібен здебільшого для зустрічей з фахівцями, вибору одного, створення та затвердження проєктів приміщень. Спеціалісти Jooble зазначають, що сьогодні знайти професіонала за допомогою таких каналів:

  1. Сарафанне радіо – зверніться за рекомендаціями від близьких та друзів, які нещодавно робили ремонт, при цьому роботи фахівця повинні відповідати вашим побажанням.
  2. Інтернет та соціальні мережі – простий пошуковий запит «дизайнер інтер’єру Київ» вже виведе вас на сайти та сторінки різних дизайнерів. Але якість та розкрученість сайту не завжди є показником професіоналізму, тому намагайтеся знайти реальні відгуки про роботу спеціаліста.
  3. Дизайнерські агенції – тут вам запропонують ряд фахівців і одразу покажуть портфоліо. Однак складність вибору полягатиме у тому, що зазвичай всі кандидати представляються як «універсальні» спеціалісти. В реалі це практично неможливо, адже одна людина не може працювати якісно та створювати цікаві проєкти в усіх напрямках.

Якщо ви маєте вільний час, можна відвідувати тематичні виставки, де представлені роботи різних майстрів. Такі заходи дають можливість познайомитися з різними стилями, поспілкуватися з авторами інтер’єрів та домовитися про співпрацю. Слід зауважити, що більшість таких фахівців є дуже досвідченими та популярними у своїй сфері, тому вартість їхніх робіт буде вищою.

На які моменти слід звертати увагу під час зустрічі з дизайнером?

Перше, на що потрібно орієнтуватись, – це відповідальність спеціаліста та комфорт у спілкуванні з ним. Якщо кандидат запізнився на вашу зустріч, ігнорує побажання, не запам’ятовує деталі стосовно приміщення (напр. площа, кількість кімнат, необхідність зонації приміщення тощо), вам неприємно вести діалог, ймовірно, з такою людиною буде важко співпрацювати. Професіонали з повагою ставляться до запитів та думок клієнтів, ставлять уточнюючі запитання, пропонують свої ідеї, але не нав'язують їх.

Буде доречно згадати обговорення на першій зустрічі бюджету, який ви готові виділити на дизайн інтер’єру. Зазвичай спеціалісти беруть за свої послуги 5-15% від загальної вартості ремонтних робіт. Низька ціна послуг повинна насторожити, адже професіонали ніколи не погоджуються на прибуток менший за ринковий. 

Якщо після зустрічі ви залишилися задоволеними стосовно запропонованого дизайну та його вартості, вам сподобалися портфоліо та спілкування з фахівцем, можна зі сміливістю обирати його кандидатуру.

Rss лента статей Просмотров: 9225
image