Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации

Три кращих ножа Victorinox

27.12.2022 | 09:43 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Сьогодні для багатьох людей швейцарський багатофункціональний ніж, це – відомий та популярний складаний мультитул для повсякденного носіння. Своєрідний символ корисної річі, у якій поєднуються справжня якість, зручність використання та розумна ціна. Моделі, представлені у дійсно великій лінійці швейцарських армійських ножів Victorinox, варіюють від крихітних брелків до повноцінних багатофункціональних інструментів для професійного використання.

Швейцарські армійські ножі зазвичай відрізняються один від одного кількістю та набором функціональних інструментів. Чим більшу кількість інтегрованих інструментів містить модель, тим більш багатофункціональною вона і є. 

Але, можливо, більш громіздкою? 

Тому перед покупкою добре подумайте, плануєте ви носити ніж із собою чи, можливо, будете возити його у барадачку власного авто? Якщо ви шукаєте інструмент, який буде постійно лежати у вас в гаманці, просто знайдіть модель з мінімумом необхідних саме вам інструментів. Зробити це буде не складно. Бо ассортимент у Victorinox насправді великий. Ви можете знайти все, від ножів для дітей, до ножів для астронавтів. І тут ми зовсім не жартуємо. Багатофункціональний швейцарський ніж Victorinox офіційно входить до складу екіпірування астронавтів NASA.

До доступних функцій майже кожного швейцарського армійського ножа, крім високоякісного леза, входить кільце для ключів, знімний пінцет і зубочистка. Крім них у состав різних моделей входять ножові леза, відкривачки для пляшок та консервних бляшанок, штопори, пилки, ножиці, викрутки, плоскогубці, збільшувальні стекла та багато іншого.

Компанія Victorinox пропонує швейцарські армійські ножі трьох різних розмірів: маленькі, середні та великі. 

Логічно припустити, що середній розмір є найбільш популярним серед користувачів. У той же час, для носіння у якості стильного та корисного брелоку найкраще підходять ножі маленького розміру. Великі швейцарські ножі мають довші клинки та рукояті, їх зручніше тримати у руці під час серйозної роботи. Безумовно, вони краще годяться для виконання найбільш складних операцій. Але при цьому вони трохи менш зручні для постійного носіння. 

Не настільки, щоби ви не змогли покласти такий ніж до гаманця куртки, але як брелок ви його на одне кільце з ключами точно вже не підчепите. 

Зі збільшенням розміру зростатиме ціна ножа, проте при цьому ви зможете отримати більше доступних інструментів та комфорту під час праці. 

Вражає той факт, що на кожен виріб Victorinox надає довічну гарантію, яка поширюється на якість роботи інструментів та матеріали, що використовуються у виробництві ножів. 

Нижче наведено короткий опис кращих моделей швейцарських багатофункціональних складаних ножів. Серед них кожен зможе знайти найбільш підходящий варіант, що відповідає своїм потребам та бюджету.

Victorinox Classic 

Це – найбільш відома та популярна модель кишенькового ножа Victorinox. 

Victorinox Classic важить близько 28 г. Це, неймовірно мініатюрний, але в той же час функціональний інструмент. На додаток до всюдисущих ножа, пінцету та зубочистки він містить: кільце для брелока, ножиці та пилку для нігтів, яка одночасно служить викруткою. Відомий швейцарський виробник пропонує покупцям на вибір моделі кілька різних кольорів – від яскравих і кричущих до солідних та стриманих. Є навіть по-справжньому шикарні версії, що прикрашають різного роду малюнки та орнаменти. 

Victorinox EvoWood 81

Багатофункціональний ніж Victorinox EvoWood 14 має оптимальні, з погляду ергономіки, розміри та майстерно виготовлену рукоятку з горіхового дерева. У поєднанні вони надають виробу класичного вигляду, який з віком набуває неповторного нальоту старовини.

Однак слід мати на увазі, що обробка з натурального дерева робить виріб помітно дорожчим чим ніж з пластиковими накладками на рукоятці. Модель EvoWood оснащена тим же самим гідним набором інструментів, що має і Victorinox Classic. Усі вони, безумовно, допоможуть вам у потрібний момент.

Victorinox RangerGrip 

Victorinox RangerGrip – чудовий багатофункціональний ніж для туризму та походів. Його лезо більше за розміром, чим у стандартних швейцарських армійських ножів, і має спеціальний отвір для легкого відкривання однією рукою. Його клинок надійно фіксується у відкритому положенні за допомогою пружини замка, тому він ніколи не складеться вам на пальці під час роботи. Незважаючи на свій розмір і солідний набір інструментів, ніж важить лише близько 170 г. 

Компанія Victorinox оснастила модель RangerGrip корпусом з поліамідними накладками і прогумованими вставками, тому тримати його в руці під час роботи дуже зручно. Доступно багато версій цього ножа, що відрізняються один від одного набором інструментів. 

І так багатий асортимент бренду досі продовжує поповнюватися новими моделями. Якщо ви не знайшли у нашому короткому списку ніж, потрібний саме вам, завітайте до ножових магазинів, там ви точно знайдете ніж Victorinox, що задовольнить ваші потреби.

Rss лента статей Просмотров: 2075
image