Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Камери відеоспостереження для дому: особливості та тонкощі вибору

19.08.2022 | 15:21 Раздел: Строительство Источник: Meget

камера для дому

Камери відеоспостереження для дому – це обладнання, завдяки якому ви зможете відчути себе у повній безпеці. Це обладнання ідеально адаптоване під умови експлуатації в будинку, мають усі необхідні характеристики та відрізняються стильним дизайном, щоб гармонійно виглядати у приміщенні. При цьому представлені камери в широкому асортименті, в чому ви можете переконатися, перейшовши на посилання: https://hikvision.co.ua/kamery-videonablyudeniya/dlya-doma/. Розглянемо докладніше особливості подібного обладнання та тонкощі вибору камер, призначених для дому.

камера хіквіжн

У чому особливості камер спостереження для дому?

На відміну від квартирних систем спостереження, тут недостатньо просто встановити домофон та одну камеру, необхідно забезпечувати комплексний захист. Обладнання, призначене для будинку, відрізняється за кутом огляду, роздільною здатністю та іншими характеристиками, що забезпечуватиме високу безпеку. Це дозволяє гарантувати контроль по всій території.

Якщо встановити лише одну камеру, то більшість будинку перебуватиме у «сліпій зоні». Саме з цієї причини є внутрішні та вуличні камери для дому, кожна з яких має свої особливості. Наприклад, камери для дому з високою роздільною здатністю будуть оптимальним вибором для встановлення біля входу, щоб можна було ідентифікувати особистість, а ширококутні – для території, щоб повністю контролювати периметр. Кількість підбирається, залежно від того, наскільки великий будинок.

камера hikvision

Критерії вибору камери спостереження для приватного будинку

Важливо не просто купити камери для дому, а й зробити правильний вибір. При виборі необхідно орієнтуватися на такі критерії:

  • Розширення. Вибирається дозвіл залежно від того, де планується проводити встановлення. Наприклад, для контролю всієї території достатньо камери з роздільною здатністю 2 мегапікселі.
  • Датчик руху. Немає потреби проводити зйомку в постійному режимі, тому камери з датчиком руху – оптимальний вибір, починаючи запис безпосередньо в русі.
  • Кут огляду. Аналогічно вибирається від ситуації, потрібно орієнтуватися, яку територію повинна охоплювати одна камера.
  • Місце монтажу. Для вулиці та всередині приміщення необхідно вибирати різні камери, т.к. вуличні здатні проводити зйомку у складних умовах експлуатації.
  • Зйомка вночі. Для всіх камер бажано наявність можливості зйомки у повній темряві, що суттєво підвищить рівень безпеки.
  • Спосіб підключення. Є дротові та бездротові камери. Є монтаж проводиться на етапі ремонту, рекомендуються провідні моделі, а якщо після – бездротові, що дозволяє провести монтаж, не псуючи інтер'єр приміщення.

камера hikvision вулична

Враховуючи всі ці критерії, ви зможете вибрати відповідну камеру відеоспостереження для дому, яка відповідатиме всім вимогам та побажанням. Але важливо розуміти, що лише камери від відомих брендів зможуть забезпечити високий рівень безпеки незалежно від ситуації. Довіряйте виключно професійним компаніям.

Rss лента статей Просмотров: 3754
image