Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Рядова цегла: найкращі українські виробники

21.05.2020 | 15:56 Раздел: Строительство Источник: ТМ "Євротон"

Всі, хто всерйоз побажав зайнятися зведенням нежитлових приміщень і будинків, стикаються з необхідністю вибору серед багатьох виробників будівельних матеріалів. Вибір важкий не тільки через різноманітність продукції, а й через пошук відповідальних фірм, які будуть дотримуватися високих стандартів виробництва, постійно підтримувати професіоналізм співробітників і володіти сучасними технологічними можливостями.
Цегла

У сучасному світі вимоги, які стоять перед будівельними матеріалами, знаходяться на досить високому рівні. Адже, рядова будівельна цегла зобов'язана бути надійною, стабільною, зносостійкою, достатньо міцною і щільною, мати гарну звукоізоляцію і шумопоглинання, бути морозостійкою і мати волого відштовхувальні властивості, мати достатню теплоізоляцію, бути нетоксичною та екологічною, а також приємно виглядати в процесі експлуатації з плином часу, мати гарну стабільність кольору та широку гаму відтінків. Дотримання всіх цих якостей — запорука тривалої експлуатації будівель.

Завдання, що стоїть перед виробниками, нелегке. Тому, увагу доведеться звертати не тільки на якість самого матеріалу, але і на репутацію заводу.

Виробники рядової будівельної цегли

Затребуваність будівельних матеріалів в Україні висока, тому й заводів-виробників досить багато. На сьогоднішній день їх налічується близько 200. Пильну увагу слід приділяти найбільшим і стабільним підприємствам цієї галузі. А їх не так вже й багато. Ось деякі з них.

ПрАТ "СБК"

Цій компанії належать 2 заводи: СБК-Озера, що знаходиться в Київській області (початок роботи кінець 2008 — початок 2009 року), і СБК-Ромни в Сумській області (початок функціонування — 1997 рік і подальша модернізація в 2001 році). Заводи виробляють керамічні блоки, лицьову і клінкерну цеглу, а також покриття для тенісних кортів. Компанія використовує в роботі обладнання з Франції, Німеччини, Італії. Вся продукція супроводжується сертифікатами якості. Але, згідно з дослідженнями, якість цегли цього концерну трохи нижче, ніж у Євротон і Карамейї.

ТОВ "Керамейя"

Підприємство засноване в 2007 році і знаходиться в місті Суми. Завод спеціалізується на виготовленні керамічних поризованих блоків, клінкерної цегли та клінкерної бруківки (налічується кілька лінійок товарів). Про якість продукції свідчать численні сертифікати, підтверджені дослідженнями в незалежних науково-дослідницьких лабораторіях.

ТМ "Євротон" (ЗАТ "Роздільський керамічний завод")

Компанія виготовляє свої вироби у Львівській області на високотехнологічному обладнанні провідних німецьких фірм «Lingl» (Лінгл) і «Rieter» (Рітер) з високим рівнем автоматизації процесу. Контроль і управління процесом виробництва проходять на кожному його етапі.

Основними перевагами цього підприємства залишаються:

  • його висока конкурентоспроможність за рахунок висококласного персоналу, що постійно удосконалює свої навички;
  • регулярне поповнення і оновлення асортименту продукції;
  • оперативна і ретельна доставка всіх виробів в якісній упаковці завдяки добре розвиненій мережі дистриб'юторів;
  • гнучка система знижок;
  • екологічність цегли (у виробництві використовуються тільки натуральна сировина і барвники).

Цегла ТМ "Євротон" не має аналогів українського виробництва при оптимальному співвідношенні ціни і якості та не поступається в якості закордонним матеріалам.

Rss лента статей Просмотров: 2538
image