Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Объявление №236884 - Продам помещение Магазины

Киев, Подольский р-н, Ветряные горы, Свободы пр., 8/28

+38 (097) 247-7777
Сергей, Хозяин
Открыть контакты
+38 (097) 247-7777
Сергей, Хозяин
8 400 000 грн

цена всего объекта:
$ 210000 / € 195349

Просмотров: 94
Обновлено: 30 апр 2024

О доме: 1/5 эт.

Помещение: 45м2

Унікальна можливість купівлі прекрасного приміщення в самому центрі Києва! Розташоване за адресою просп. Свободи 8/28, це торгове приміщення ідеально підходить для різноманітних видів бізнесу, таких як магазин, салон або кавярня.

Приміщення 15 кв.м здано під кавярню

Фасад приміщення виходить прямо на проспект Свободи, забезпечуючи інтенсивний пішохідний і автомобільний трафік. Поруч з проспектами Гонгадзе і Правди, в самому серці Подільського району, це місце привертає увагу безлічі потенційних клієнтів.

Є можливість купівлі приміщення 15 кв.м з окремим фасадним входом і 30 кв.м з окремим фасадним входом.

Стіни виготовлені під фарбування.

Із загальною площею 45 кв.м і максимально відкритим плануванням, приміщення має презентабельну вхідну групу з двома фасадними входами і фасадним вікном. З двома приміщеннями на першому поверсі, включно з торговельним залом площею 41,2 кв. м, ви отримуєте чудовий простір для реалізації своїх бізнес-ідей.

Гарне планування приміщення робить його актуальним для різних видів бізнесу, а наявність службових приміщень надає пропозиції додаткової привабливості. Ви також можете скористатися можливістю розміщення реклами на фасаді будівлі, привертаючи увагу тих, хто проходить повз.

Розташоване в місці скупчення людей і транспортних потоків, поруч з такими відомими закладами, як магазин АТБ, Dominos Pizza і кавярні, це ідеальне місце для успішного бізнесу.

Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте просто зараз, і ми із задоволенням запропонуємо вам ідеальний варіант, що відповідає вашим потребам і приносить вам високу вигоду!

Подробнее на сайте

image