Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Аккумулятор YelonESS LR5000
НЕТ СВЕТА? YelonESS - РЕШЕНИЕ!
Инвертор YelonESS HV6K-1L
Бесплатно после регистрации
51

Объявление №2967896 - Продам квартиру 1-ком.

+38 (095) 345-8786, +38 (093) 818-2576
Александр, Посредник
Открыть контакты
+38 (095) 345-8786, +38 (093) 818-2576
Александр, Посредник
2 917 558 грн

цена всего объекта:
$ 69999 / € 62676

Просмотров: 4
Обновлено: 26 окт 2024

О доме: 4/11 эт.

О квартире: 50/19/10м2

Давно в пошуках гарної квартири, щоб не морочитись з тривалим ремонтом, а швидко перевезти речі і жити, або здати в оренду? Саме на Вас вона чекала.


Пропонуємо чудову світлу домівку, в якій вітає тепло і затишок, та все зроблено з любов’ю. Простора однокімнатна квартира на 4 поверсі з якісним ремонтом, загальною площею 50 кв.м., укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, розташована в ЖК Софіївська Слобідка за адресою, вулиця Івана Франка буд.6 в Софіївській Борщагівці, всього в 2 км. від Києва.

Ремонт в квартирі робився для себе, з використанням якісних матеріалів, оздоблення, комунікацій, меблів та побутової техніки. Раціонально продумане та реалізоване дизайнерське рішення щодо функціонального використання простору, завдяки чому, її сміливо можна розглядати як повноцінну двокімнатну квартиру.


Квартира має наступне планування: Велика кімната відпочинку площею 19.4 кв.м,, в якій чудово розмістились двоспальне ліжко та диван, та залишилось багато простору для вільного проводження свого часу. Простора та функціональна кухня площею 10.4 кв.м, вмістила вбудовані меблі з необхідною для господині технікою, та повноцінним обіднім столом на 6 персон, що дасть змогу затишно приймати своїх гостей та рідних. З кухні вихід на велику утеплену лоджію з опаленням, площею 7,9 кв.м., яка зроблена як повноцінна друга кімната або кабінет, з розкладним диваном, робочим місцем, та родзинкою цієї квартири - затишним каміном, за яким Ви будете тихими вечорами розслаблятися зі склянкою улюбленого напою. Всі Ваші речі чудово розмістяться у великому коридорі площею 7,9 кв.м., де багато різноманітних містких шаф, та поличок. Просторий санвузол площею 4,3 кв.м, з душовою кабіною. Квартира оснащена двоконтурним газовим котлом, та кондиціонером, тож коли вмикати опалення взимку, вирішуватиме тільки Ви. За для Вашої безпеки, квартира підключена до охоронної компанії. Залишається тільки занести свої речі.



Сучасний цегляний будинок 2013 року, з чистим підїздом та ліфтом, бомбосховищем. В дворі будинку дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, великий гостьовий паркінг, та стоянка з охороною. В самому будинку безліч різноманітних магазинів, кафе, салони краси, банк, аптеки, Епіцентр, Аврора Домінос піцца та інші. Поруч також є школи, дитячі садочки, спортивний зал з басейном, Сільпо, Новус, ресторани, тощо. Зручна транспортна розвязка - до окружної Київа всього 2 км. Безліч маршрутних таксі до червоної та синьої гілки метро.



Вам залишилось тільки зателефонувати, прийти і побачити квартиру на власні очі, тож чекаємо на перегляд.



Ціна 69999 у.о. Комісія для покупця 5%

Спеціаліст з нерухомості , Олександр Комиссия: 5%

Подробнее на сайте

image